2021. április 23., péntek

kalandok /2

amíg én itthon nyögtem a feladatot, lett egy teljesértékű új kolegám. 

amiről nem szóltak. 

(tervet anno belengettek egy hatórásról, aki vagy szülésből jön vissza, vagy valakinek a lánya, és majd valamikor talán, de az nem ugyanaz...)

úgy tudtam meg, hogy írt egy mailt, hogy x dolgot hova adminisztráljon. 

(ó, hát jó, akkor heló.)

aztán naponta párszor hívott vagy ő, vagy a kolegina, aki segítette, sőt, még a főni is, hogy konkrét ezt meg azt hova, hogy.


és amikor visszamentem, két és fél hét után, derült ki, hogy amúgy így semmilyen segédanyagot nem adtak oda neki, se azokat, amiket anno én kaptam, se, amiket most tavasszal nekik készítettem vészhelyzet esetére, hanem így felét amolyan gondolom szerint, felét meg sehogy nem mutatták meg neki,

és hiába hívkodtak random kis mikroinfókért, egyszer eszükbe nem jutott volna ezekről, vagy bármi ezzel kapcsolatosról kérdezni.


nem, pedig akkor egy óra alatt elgardíroztam volna az újat rendesen, és sínre teszem a folyamatot.


én meg, mivel nem szóltak és nem kérdeztek, először azt feltételeztem, hogy a kis picsa hazudós koleganőm, aki rajtam kívül még ért ezekhez, és aki előtte heteket otthon volt (kamu)betegen, mert megsértődött rám, újra van, és épp tanítja be. 

(már kellett volna lennie, arról nem tudtam, hogy ezek után hirtelen pont covidcontakt lett, majd, mikor az kb lejárt, már covidos is...)

majd, miután rájöttem, hogy nincs, gondoltam, az orra alá dugták az általam összeállított gyorstalpalót, amit mindannyiuknak elküldtem anno e-mailben.

mert így volt logikus.

és nem jutott eszembe feltételezni, hogy nem.


így esett, hogy most szemezgethetem ki utólag, miket tud rosszul az új kolléga a dolgokról, amiket élesben csinál hetek óta... meg tehetjük helyre a hibákat.


pl mivel nem tudták, hol és melyik táblázatba vezetjük fel, hogy [mindegy], vezettették vele papíron. 

igen, most másolgathatja be a táblázatba.

igen, egy 10 mp-es kérdés-választ megért volna. (az egyetlen táblázatról van szó, ami kinn volt a gépén az asztalán, haha.)


agyameldobom, hogy lehettek ilyen hülyék, már bocsánat. (nekik nyilván nem mondhatom ki, legalább hadd írjam le.)

persze értem én, van nagy összeomlás épp, minden bizonytalan, mindenki ki van akadva, ... de akkor is, ez már előtte volt... ahh. 

#micsodaeljárásmárez

#tisztahülyék


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése