2019. április 16., kedd

szomorú

a pszim megerősítette, hogy több ponton is nagyon para volt, amit múltkor a párterapeuta csinált...
(annyira, hogy szerinte, ha jól értettem, hagyjuk ott.)

attól félek, ezzel elszállt a sansz, hogy helyrehozhassuk a bármit... a pasi aduászt kapott, hogy azt mondhassa, márpedig olyan kapcsolat, amit én szeretnék, nem létezik. (igen, ez az utolsó állítás így elhangzott, pölö.)

csalódott vagyok, dühös, szomorú, kétségbeesett, ilyenek.

(és a dmben is romlott ((és/vagy használt)) krémet vettem, pedig teljesáras, a nude színű szemceruza pedig nappali fényben narancssárga, plusz csípi a szememet. fenevigye.)

6 megjegyzés:

  1. Eros mondat.... Mar hogy nem letezik. Megkerdezhetem h mi volt a kontextus?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem akarnám elmesélni, mert egy kb húsz perces wtf vitáról van szó

      a lényeg, hogy felfedezte a sérült gyerek állapotomat, és egyből érteni vélte, hogy ez az oka mindennek, és onnantól ebből is indult ki. konkrétan elkezdte kicsavarni a mondataimat.

      ezt amúgy sanszosan arra értette, hogy a sérült gyerek a soha meg nem élhetett tökéletes (és egyoldalúan gondoskodó) anya-gyerek összeolvadást hajszolja
      - és ez egy lehetséges magyarázat.
      csak épp nálunk nem ez a magyarázat, én jóval több vagyok, mint a bennem élő sérült gyerek, és a párkapcsolatképem és amit hiányolok, az bizony igenis létező legit dolog.

      teljesen érthetetlen, hogy engedhetett meg magának egy ilyen elfogult, személyeskedő vitát, olyan állításokkal, amiket amúgy szakember sose állíthat...

      Törlés
    2. illetve a "nem kap megbecsülést szegény férfi a családért végzett önfeláldozó munkájáért, csak kihasználást" topic is beakadt nála,
      pedig annak aztán abszolúte köze nem volt hozzánk,
      ahogy elnéztem, valami saját sérelmet sikerült ránk vetíteni,

      na és persze a pasi nem szólt egy szót se, simán végignézte, ahogy engem legyalulnak.

      Törlés
    3. okok, nem is a tocsogás miatt kérdeztem, csak ez tényleg fura, több oldalról is. sosem hallottam még olyan, hogy egy terapeuta ilyen kategorikus kijelentéseket tesz.
      de mondjuk a pasi is fura, hogy nem a "megoldásért" ment a terápiába, hanem kapott a lehetőségen, hogy van egy tételmondat, amivel lesöpörheti az asztalról a problémát. ennek mentén kb nem is értem, hogy minek ment párterápiába, mert ha komolyan gondolná ezt az egészet, akkor ráborítja a pszíre az asztalt.
      na mindegy.

      Törlés
  2. ezeket a problémákat amúgy jelezted a terapeutának is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem.
      ez a legutóbbi alkalom vége volt, azóta még csak ott tartok, h felfogtam aztán csekkoltattam a saját pszimmel, h jól gondolom-e

      Törlés