2017. április 5., szerda

jóságlista

kimorcogtam magam, szóval lássuk!

tepsis bolognait csináltam, meg végre tócsnit.

majd' elfelejtettem, de: tisztaság van és rend! (még a partvist is ledomestoszoztuk, annyira.) a jól végzett munka meg az öröme. (no és az eredmény, ahh.)

megint feljött a szennyes víz, de most nem csapott ki a lavórból és cuki is csak kicsit veszett velem össze, amiért nem akartam otthon maradni lesni, jön-e még random krach.

cuki megbékélt, újra szeretés van.

újcsajjal kvztunk egyet tegnap a napsütésben és megbeszéltük az elmaradtakat.

voltam a Veresegyházi medveparkban és szórakoztatott, igaz, a macik helyett egy farkas ette a mézet, ahogy láttam. (drukkoljunk, hogy még meglegyen, mert se ő, se a fakanalas emberek nem olvasták a táblát, hogy neki nem szabad.) véletlenül ingyen felmehettünk a bámészkodós lifttel és meg se moccant a tériszonyom. extra meglepi, hogy ormányos medvéket is tartanak, azokért mindig odavagyok. (persze Rudi a kedvencem az állatkertből, ha nyerek a lottón, simán örökbefogadom a kis idiótáját. vagy lehet, majd így is, vannak ilyen luxi dolgok, amik kényeztetik a lelket.)

majdnem együtt ebédeltem a kishugommal.

támadt egy csúcsszuper ötletem az üres ágyvégemre, és mások szerint is működhet, mint kreatív "barkácsmódszer", úgyhogy szeretném megvalósítani. a fejemben ezzel amúgy meg is hosszabbodhat akár a fekvőfelület is, de azt majd a gyakorlatban meglátjuk. (micsoda izgalmak.)

glamour kuponok indahouse, most sokkal kevesebbet és célirányosabban fogok vásárolni a költséghatékonyság jegyében, mert csomó minden maradt, meg mostanra kikísérleteztem, jó lesz.

kiharcoltam egy megfelelő laboridőpontot, mostmár akkor megyek.

tegnap csak egy kvnak éreztem szükségét és annak sem ébredés után. (rekord!)

le se lehet szaggatni rólam az új cipőmet, és az ősszel túrt duplagombsoros fekete szövetkabátom is jól szuperál.

végülis nagyon szép a reggel ezzel a csendes, pilinckáló esővel meg a hozzá szokásos madárénekléssel.

jó a hajam. (már persze ahhoz képest.)

tudok azonosulni a ruházatommal. (amúgy egész héten.)


mindjárt kapok ajiba egy gyönyörű tejeskávét a két szép szememért, és ehhez elég volt kedvesen mosolyognom (meg kihúzni a pilláimat), magasélet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése