2016. október 3., hétfő

dolgok

- szereztem végre utazási kedvezményes papírt ( - tudok menni féláron kirándulni, jupíí). sőt, mobilszámot is a munkaügyes nénihez, akit sosem lehet elérni a belső vonalon, fckyeah

- Clara elvitt a bridget-re, mert azt találta ki, hogy nekem ez most jót fog tenni, és mennyire igaza volt - pedig azt nem is tudta, hogy a héten előtte kétszer is voltam majdnem moziban, lakótársakkal meg munkatársakkal, csak aztán mindig kiderült, hogy hónap vége van. remekül ráérzett

- cuki megvarázsolta a fürdő kilincsét, így újra be lehet csukni az ajtót ééés zárni is, wow

- ugyanitt cuki, mint a férfi a háznál... halál jópofa és igazi kincs

- vettem egy új növényt, ugye, és eddig még sikerült életben tartani! drukkolás persze van

- a pasival hosszan belekavarodtunk egy durva beszélgetésbe, ezt már nem is kényelmetlennek mondanám, hanem keménynek. lesokkolt és lenyűgözött és kicsit betojva figyelem, hogy fog ez lecsapódni bennünk és köztünk.
tudjátok, ha ezt elbírjuk valakivel, az már valami

- pasival voltunk a Szépjuhásznénál sétafikálni, ebédelni meg gyerekvasutaztunk megint, imádtam. beültünk a vicces kis késdobálóba is, ugyanúgy. múlt héten két klassz filmnézős estét is tartottunk, kezdek beletörődni az új évszakba. meg mászkáltunk a környékbeli erdőben is, és el se ástuk egymást, pedig.
még a veszekedés meg a hisztim ellenére is jól tudtuk érezni magunkat, örülés

- várom a fizut

- lesz olyan, hogy Glamour-napok, úgyhogy kell lista meg terv

- a kupacokat sikerült vállalható formába rendezni a szobában, de még szokom

- a sok önreflexív lelkizés mellett ideje belerázódni az őszbe, és az új, inkább indoor lehetőségekhez igazítani a gyakorlati részt. másfajta programokat és teendőket kellesz beütemezni... (a kellesz az itt most egy tájszó, vagy hogy is hívják, cukiék fele dívik...)

- ez csak így most, nem tom, a teljesség igénye nélkül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése