2016. október 1., szombat

de most komolyan

ez mással is megtörténik?
hogy ilyen kibillentős helyzetek jönnek sorban és mondjuk egy egész hónap alatt nem talál vissza az áhított egyensúlyba?

(családi feszkók, különböző bacik, esküvő - másnéven bármiféle erősen megterhelő egyszeri random életesemény, erős frontok, pms, új lakótárssal összeszokás, munkahelyi bizonytalanság (lesz vagy sem), indokolatlanul stresszes melófeladatok, átmenetileg rendezhetetlen fizikai környezet, a nyár elmúltából adódó kényszerű életmódváltozás, apróbb murphyk...)

vagy én vagyok csak túlérzékeny? vagy szimplán bénázok és gyakoroljam tovább? vagy most mi van?

amikor azon gondolkodsz:

tényleg életképtelen vagy, vagy bárki mást is hasonlóan megviselne a helyzet?



update: nagyon sok múlik rajta, én hogy interpretálom. mentegetőzök-e, vagy úgy csinálok, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. de most elbizonytalanodtam, velem van-e gáz vagy csak pechszéria, ezért kérdezem.

ja, várjunk. szerintem ez tök normális. hát mennyi szarság történik már folyton? az univerzum mostmár szedje össze magát! kérem vissza a talajt a lábam alá.

3 megjegyzés:

  1. Pechszeria. Nem csak teged sujt, bar mintha a csaladi betegsegekkel most teged jobban megtalalt volna. A kisebb stresszforrasokra valo erzekenyebb reagalas is normalis, ha van benned egy nagy adag alap feszultseg. Nekem is volt ilyen, de nem ilyen durvan. Kulon-kulon "csak" a nagyapam betegsege volt az, ami objektive ki kellett, hogy boritson, de mellette osszejott meg egy csomo kisebb dolog, amire mas, es talan en is mas helyzetben, megrantana a vallat, de akkor es ott iszonyatosan nehezen viseltem oket. Valamikor a pechszerianak is veget kell ernie, kitartas!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :)

      tényleg ez van, hogy mindenre jobban ugrom, meg mindent nehezebben viselek még magamhoz képest is.
      sőt, mintha fáradnék, v nem is tudom... ez olyan volt, h az elején még jobban bírtam, de a végére... mehh

      Törlés
  2. nekem a tömény D vitamin OLAJ vált be, sokszorosa a régi idökben ajánlott napi adagnak, ugyhogy nem is szoktam annyira reklámozni, de ha utána olvasol, igazi szektája van a d vitamin "túladagolásnak". És tényleg használt, még amikor apósom jött látogatóba a PMS napokon , se billentem ki, pedig... :)
    Ezenkivül rengeteg magnézium és B vitamin a PMS-es napokon.

    VálaszTörlés