2016. április 25., hétfő

aucs

az a jó a hidegben, hogy kihívást állíthat az ember maga elé: akkor is elsétálok vasárnap a boltba, sőt, előtte még kávézgatok is a szabadlevegőn, sőt, a mamához is bemegyek a kórházba!
meg az is jó, hogy felvehetem még az ultimate legújabb kötött oversize pulcsimat, tudjátok, amit röhejes áron turiztam vadiújan indokolatlanul, és azóta is imádok.
meg talán holnap az új szoknyámat (persze dupla téli harisnyával), mert az tök jól fog menni a csizmámhoz.

de ezen felül persze semmi jó nincs benne.
na jó, talán még, hogy megvárta, míg pillával kikopaszizzuk magunkat, és csak utána jött. (mert az nagyon jó volt, nem is értem, miről lehetett ennyit dumálni...)


van még olyan, hogy mindenféle pasik cukiskodnak nekem, pölö ma random rámírt egy újabb, akit tök bírok, és olyanokat szőtt a beszélgetésbe, hogy feltűnően csinos vagyok (ez a szövegkörnyezetben nem jött ám ki ilyen bénán), meg ugye a valamit akar srác hozott kávét, meg telefonált, egy másik meg, azt nem tudom értelmezni, de lestoppolta a holnap estémet, satöbbi...,

de nekem ez jelenleg fájdítja is a szivem, hiszen csakis egy férfi érdekelne, ő meg minek.

amellett a nap 90%-ában unatkoztam, guess what, unok mindent és minden feladatot, még az olyan izgalmakat is, mikor a molinós embernek szivességből segítek föltekerni egy baszott nagy molinót, mert nem maradhat hajtogatva, mert megtörik és tönkremegy, vagy azt nézem, hogy két fess fiatalember kiügyeskedik egy hatalmas kockát a sokkal kisebb kapun, vagy kedves és jófej vagyok - pedig általában szeretek kedves és jófej lenni.

meg ma sokat megtalált a perverz bácsi, aki a gumibotját mutogatja és fura dolgokat mond és nyúlkál, ha tud, amik nem viccesek, és akkor is jön, ha vele már semennyire se vagyok jófej meg kedves.

mondjuk általában nyűglődtek az emberek, nem akkora meglepi, hogy nem rezegtem rá a napra.


persze tudom, ne legyek telhetetlen, a mérleg pozitív, csak most kezdődik újra a meló. felemás. inkább félig üresnek érzem, pedig tudom, hogy félig teli.
majd holnap.
ma hullámzom.

néha nehezebb nádjanak lenni, mint szeretném, de no.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése