2016. február 8., hétfő

a pasiról

a következők vörös posztóként hatnak:

ha hiányzik a verbális szeretgetés
ha egymás után többször gond van a szexszel
ha keveset találkozunk
ha belengeti, hogy nincs jövője a kapcsolatunknak


az a fura, hogy ezek a dolgok néha vannak, máskor viszont mintha sose lettek volna, minden szuper és stb-stb. lövésem sincs, ez másokkal is megesik-e, a csiszolódás része-e, vagy csak vergődünk a semmiért... 

5 megjegyzés:

  1. mondok még valamit.
    évek óta tartom magamat ahhoz, hogy ha valaki mond valamit, akkor azt azért mondta, mert úgy is gondolja.

    nem kezdek el azon gondolkodni, hogy ha azt mondta, hogy piros, akkor közben azért biztos arra gondolt, hogy kék, csak azért, mert én azt szeretném hallani, hogy kék. érthető?

    szóval ha nem becézget, meg hajtogatja, hogy szeret, az nem para, van, aki nem ilyen.
    ha gond van a szexszel, de az köthető mondjuk fáradtsághoz, az nem biztos, hogy baj, lehetnek jobb és rosszabb időszakok, de lehet abszolút figyelmetető jel is.
    ha keveset találkoztok, az is lehet sok minden miatt.
    de ha azt mondja, hogy nincs jövője a kapcsolatnak, akkor azt valószínűleg komolyan is gondolja.

    vedd úgy, hogy amit mond, az úgy is van. rövid távon elég fájdalmas lehet, hosszú távon viszont rengeteg extra szopástól menekülhetsz meg! és most nem a jó értelemben értem a szopást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. istenem, de nevettem :D
      ezt megjegyzem amúgy.
      mondjuk M. Gray nyomán felmerült, hogy rendben, most így látja, de ahogy haladunk az idővel, ez változhat, főleg, ha jobbra fordulnak a dolgok... most, hogy már tudom, hogy nem zsigeri a nem, inkább egy elkeseredettség a jövőt illetően.
      (jó, mondjuk annyira burokban éltem, hogy elképzelésem sincs, egy ilyen helyzet tud-e javulni belátható időn belül.)

      Törlés
    2. és pont mire írtad, hogy van, aki nem becézget, már kiderült, hogy ő csak most nem becézget. és akkor döntsem el, hogy nem vagyok szeretve, azért nem, vagy annyira megsérült, hogy azért nem. (asszem, az utóbbi, teljesen kiábrándult az összes ilyen szerelmes izéből. asszem, most másnak se mondaná. lehet, hogy később, egyszer megint, de ahhoz meg még túl friss, meg mi se vagyunk együtt elég régen. hivatalosan bízik bennem, gyakorlatilag meg, hát, szerintem annyira nem tudja átadni magát ennek az érzésnek, mint hiszi... akkorát csalódott... ez mondjuk totál érthető önvédelem.)

      Törlés
  2. +1 gondolat: mindenképpen legyen egy olyan B-C-D-E terved, amiben nincsen család, pasi, gyerek, senki, csak te egyedül, és mégis elvagy, akár még boldogan is. te találd ki magadnak az utadat, és ha találsz rá "méltót", akkor az csatlakozhat. érted, mire gondolok, nem? ne az legyen, hogy ha a pasidnak fáj a hasa, vagy keveset aludt, akkor szétb.ssza a napodat valami kellemetlen megjegyzéssel, meg bizonytalanságban tart, hintáztat stb. legyél tökösebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez aztán jókora feladat... a közelében se járok még szerintem :D ilyen távolba még sose néztem, így.
      (lehet, lassan kéne.)

      Törlés