2015. december 10., csütörtök

szerintetek?

oké, ez too much information volt, tudom. bocsi.
 
de ebből látszik, hogy valami erősen dolgozik a sötét oldalon, mélyen hátul, a tudatalattimban. valami zajlik bennem, ami nem tudok értelmezni. hiány van. de minek a hiánya?
 
leginkább az érdekelne, hogy ami a talánpasimmal köztünk van, az így normális, és nyugodjak végre meg, minden oké, csak én keresem a dráma-lehetőségeket, mert ahhoz vagyok szokva,
vagy tényleg nem stimmt valami?
 
és ha nem stimmt, akkor az egész el van-e baszva, vagy csak neki kell ülni átgondolni-átbeszélni, vagy simán csak az időre kell bízni?
 
ahh, szerintetek?
(ja, tudom, nem láttok bele, lövésetek sincsen. de hátha...)
 
 
 
nem mintha annyira nyugtalanított volna eddig, elintéztem azzal, hogy most pont jó, a paráim a szokásos rám jellemző parák, ismerjük, nem jelentenek különösebben semmit a kapcsolatunk szempontjából, hagyni kell a dolgokat a maguk medrében folyni és élvezni, hogy ennyire szeretünk együtt mindent.
de a két, hiperintenzív álom után... extrém valóságosak ám és nagyon élményszerűek. mintha megcsaltam volna, mintha valóban lefeküdtem volna azzal a pasival, végigálmodtam minden részletet, hosszan, ríltájmban, és emlékszem is, az illatokon kívül mindenre, az arcaira, a hangjaira, a szavaira, az érzésre, ahogyan a nyakamba lehel... meg a satöbbire.
csak épp az a férfi létezik, és nem a pasim.
a pasim meg sok őrjítően jó dolgot tud művelni velem, de ilyet nem.
hjajj.
 
ami még felmerült bennem, hogy itt egy férfi, akivel egyenrangú félként kell résztvennem egy egészségesnek mondható kapcsolatban (ami még sose volt, soha), és nem találom magam ebben a szerepben. az alárendeltség és egyéb mocskos macska-egér játékok nyújtják nekem a biztonságot, nem az, hogy kerek egésznek és önálló, független felnőtt nőnek kell lennem... nem az, hogy nekem kell felelnem a saját boldogságomért...
nem mondom, hogy nem hangzik túlbonyolításnak,
de lássuk be, valami nagyon rugdalózik bennem az önállóság ellen... beleveszni valakibe, idomulni valakihez sokkal könnyebben menne.
és még csak csillámpónik sincsenek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése