2015. augusztus 15., szombat

fennforgás van

egész klassz kis nap lett volna ez, ha...

cukilakótárs2-vel odáig fajult a helyzet, h megelégeltem a flegma beszólogatós, rezsipénzzel lógós, kevesebb lakbért adós, nem takarítós hozzáállását, 

és közöltem vele, amit már cukilakótárs is: hogy nyugodtan költözzön el, ha nem óhajt ezeken változtatni. (ennek volt pár rettentően tenyérbemászós, nem túl korrekt előzménye részéről, pl hogy "tegnap voltak ott anyáék és nem nyitottál ajtót, ennél többet nem tehetek" - már hogy hozták volna a rezsitartozását, persze bejelentés nélkül(!!!!). utalni nuku. bárhogy máshogy elintézni nuku. nyilván nem nyitottam ajtót, mivel nem voltam itthon.)

mire tulképpen meg lettem fenyegetve.

"hallod tesike
tegyed magad rendbe mert nem a spanoddal beszélsz oszt nehogy problémákba ütközzél
jobb lenne leállítanod magad, mert visszamegyek oszt nedves lesz a szemed
berágatsz jobban nehogy meglepődjél
hát nehogy már te fenyegessél engem
hát ki vagy te
eddig tűrtem szó nélkül a nagyképűségedet"

ezt, így.
mire próbáltam én visszavenni, hogy nézd, ez meg ez volt, ez nekem probléma... még jóindulatúan azt is beleírtam, h lehet, h nem is volt rossz a szándéka, csak a stílus csúszott el, ha igen, akkor srry, meg lehet ezt szépen is beszélni...

a válasz kimerült annyiban: ez így túl hosszú, nem fogja elolvasni, mostantól csökkentsük nullára a kommunikációt. (az előzőhöz hasonló stílusban.)


kiverte nálam a biztosítékot rendesen. cukilakótárssal megértekeztem a szitut, kiderült, hogy még mindig tartozik a srác egy huszassal az előttem itt lakó csajnak, meg hogy a sírni fogsz nem feltétlen üres fenyegetés, anno rommá szivatta az exét a szakításuk után, még egy padot is ráborított egyszer a suliban.


köszönöm, nekem ennyi.
én mégegyszer nem fogok olyan lakásban élni, ahol figyelnem kell, hogy ne szóljak rosszat, mert különben... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése