2015. június 23., kedd

update

egyébként elég volt távolabbról rápillantani az életemre, hogy elcsodálkozzak, min is csodálkozom.

- überdurva alvásdeficitem van.
(kolihangulat a.k.a reggelig megy a motoszkálás meg a trécs meg szól valami. ugyanis már öten lettünk, ebből a két fiú minden kérés ellenére qrva hangos. napok óta nem alszom, megint.)

- az exem és a családom hetek óta sulykolják belém, hogy életképtelen vagyok és sose fogok boldogulni és nincsenek is barátaim, a barátaim meg nem érnek rá és/vagy vidéken élnek, ezért, hogy ne legyek teljesen egyedül, szóba állok a baszogatós delikvensekkel. (meg hát mégis a családom... nehezebb család nélkül élni, ha nincs az embernek pasija.) (az exre nincs mentségem, félek egyedül maradni és kész.)

- a hétvége a hugomék eljegyzéséről fog szólni, kétnapos lesz, bizony, ez kényszercsaládozást jelent már csütörtöktől, főzést meg asztaldíszkészítést, meg álszent smúzolást, mert sajnos a hugommal nem vagyunk jóban (long story...). vagyis össze leszek zárva egy rakás emberrel, akik csak a saját életformájukat tartják legitimnek (ami nagyon vallásos és tele van fura ellentmondással), és akikkel nem találom a hangot.

- említettem már, hogy aludnom kéne? ölni tudnék egy nyugodt éjszakáért...

2 megjegyzés: