2015. június 11., csütörtök

pammparamm

egyébként ilyenek vannak, vázlatpontokban:

-lehet, hogy ha még belefér az időbe a jelentkezésem és ügyesen megdolgozom érte, pénz áll a házhoz. (drukk.)

-a tegnap estét annak a pasinak a csajával töltöttem főleg, akivel először voltam ex után (és akiről úgy tudtam, nincs már meg a csaja. lépjünk túl.). először "bosszúból" azért, amiért direkt rám szabadított egy saccra skizofrén srácot (nem, nem többes személyiség, inkább zavaros gondolkodás, stb), később, mert kiderült, hogy kifejezetten aranyos és jófej, és nem is akartam otthagyni egymagában, míg a pasi körbemászkál, mert senkit nem ismert. (és mert kicsit a régi magamra ismertem benne, so weird...) 

- a saccra skizofrén sráccal próbáltam nem kommunikálni, ettől függetlenül lenyomott nekem egy spontán szabadverset. legalábbis a fura, sokszor full értelmetlen, oda nem illő (sehova sem illő, hogy őszinte legyek) félmondatai úgy, egymás után, ahogy elhangzottak, azonnal mehetnének nyomdába, mint a modern punk/dadaista/akármilyen költészet legújabb gyöngyszeme. aztán szerencsére talált más áldozatot.

- nagyon szeretnék írni majd róla, milyen konklúziókat szűrök le egy-egy ilyen estéből, mik azok az új felfedezések, amik sokat segítenek nekem, és amikre mindig rácsodálkozok - de még gondolkodom, hogyan ne legyen pletykálkodás is egyben.

- cukilakótársról kiderült, hogy képes a fürdés-hajmosás-hajvasalás-körömlakkozás-felöltözés abszolválására 24 perc alatt. (demégishogy?!?!?) és brutál csinos a kis fekete rucijában.

- illetve hogy holnap hazautazik és két hétig egyedül fogok itt lakni. tehát egy teljes lakást birtokolni egy szoba áráért. nem tudom még, mihez kezdjek a lehetőséggel... szerintem pont hogy hiányozni fog, de majd meglátjuk.

- elmúlt a másnaposság nagyja és váratlanul rám tört a mehetnék. hát, nem mondom, hogy odavagyok az érzéstől... szerintem maradok a fenekemen itthon.

- amúgy is: főzni kéne.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése