2015. május 15., péntek

zárójelek

(( és mindezt úgy, hogy közben fejben és verbálisan egy másik férfi kváziszeretője vagyok, ex-szel meg nem voltunk együtt, de szerettünk volna, tehát nagyon nem állok jól a független életvitelem építgetésével, és sok éve nem látott mélységekbe süllyedtem. tartás? egészséges öntisztelet? erkölcsök?

és nem eszem rendesen. nem is alszom rendesen.
nem érzi egyetlen porcikám sem, hogy valaha bárki is ex nyomába érhet, őrülten vágyom a közös dolgaink után, amik csak vele olyanok, hétköznapi apróságoktól a nagy meghatározókig, meg az illatára, a nézésére, a hangjára, a szuszogására is, mindez szinte fizikailag fáj.

és a legrosszabb, hogy ez is olyan fájdalom, amivel hozzá akarnék fordulni, ő bántott, mégis az ő vigaszára vágyom.

emellett nagyon vágyom a párkapcsolattal járó dolgokra is, magányos vagyok, sok mindenről nincs is kivel beszélni (és itt ilyenekre is kell gondolni, hogy közéleti hírek, vagy a véleményem bármiről - jelenleg mint a se...lyuk, máséra ugye ki kíváncsi...), hiányzik a barátnőm, aki nem ér rá, semmit sem igazán jó egyedül csinálni, ha utána nincs kivel megosztani az élményt.

és úgy félek az állásinterjúktól, egy új munkahelytől, mint a tűztől, úgy is viselkedek, ha helyzet van. pedig már az első etap kölcsönpénzem is elfogy, közben még mindig küszködök a dohányzás újra-abbahagyásával és tegnap este is bennhagytam a helyen a számlám, egy szokatlanul nagy összeget ráadásul. (tartozás lerovós hét, hogy ne tartsanak potyalesőnek.)


szóval tényleg... jelenleg förtelem, amit művelek. nem ismerek magamra. ))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése