2023. szeptember 18., hétfő

dolgok állása

hogy most bezzeg hivatalosan is covidos lettem. és nagyonszar (volt). ezzel szórakoztat az élet bő egy hete - vagyis ma már nem akarok ágyban lenni. és tegnap-tegnapelőtt már jártam kint sétálni is. szóval szerintem már csak leginkább vissza kell erősödni. (de még egy kórházat is megjárattak velem, hogy megnézzék, hogy a 'hirtelen nem kapom annyira jól levegőt', az most valami vagy semmi. klassz kalandjaim voltak - ja nem.)


az interjúkról annyit, hogy az egyiket én mondtam vissza, mert jézusmária, a másik meg visszajelzést ígért múlthét elejére, akármi is a válasz, aztán marhára nem jelentkeztek.


ugyanitt: akartam menni egy képzésre, most lehetett jelentkezni, fullcovidosan hasított belém, hogy jajj, azt nem csináltam még meg, gyorsan-gyorsan... a tagdíjat el is utaltam hozzá, majd megláttam, hogy emeltek 25%-ot a díjon, bepánikoltam, és nem jelentkeztem, mert ugye nincsrápénz aka szegénységtudat.

na, hát kiderült, hogy ez ostobaság volt, mert belefért volna, de addigra már lezárult a jelentkezés, következőleg egy év múlva lesz újra. a 2025-ben indulóra.

hogy basszuk el az életünket level nemistudommennyi.


amúgy ez a covid mindent kettévágott úgymond, szerintem kell pár nap, hogy valahogy rájöjjek, hol is hagytam abba a dolgokat és felvegyem ujra a fonalat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése