2020. június 25., csütörtök

sűrű, sűrű, sűrű

nagyon gyors most itt az élet, szerintem mások feleilyen gyorsan se pörögnek, nem tudják, mennyi mindent vágynék megosztani, miközben a töredéke is sok.

4ésfél év vaskos és meghatározó problémaköre bolygatódik épp. ügyvéd, levél, üzenetváltások gyerekanyjával, nagyon sok agyalás és feszkó köztünk. cselekvési tervek, válaszötletek, forgatókönyvek, hogyan oldjuk meg a nekünk is új nyáriszüneti láthatásokat, pasiszolgálatos napokat, mit kell tenni, ha nem adja, ha máshogy adja, ha ezt vagy azt lépi.
mély beszélgetések a gyerekkel, egymással, megbeszélni vágyás másokkal.

közben gyerekezős napok, az utolsó beadandók, munka, vizsga, munkaidőben vizsga, ami ne menjen a munka rovására, plázázás, végtelen szemre gyerekruhavásárlós körök, ügyintézések, hajnalokig tartó napok, index-helyzet, azon is agypörgés, menstruálós haldoklás, szarulevés, szarulalvás, sétamentes beltéri élet.
pihenés nélkül.

muszáj volt csinálni, bírtam is nagyjából, de most már kezdett teljesen tarthatatlan lenni - ha tegnapra nem tudok aludni, meg utàna  nem tudunk végre kimenni sétálni a dzsindzsába sétálni, hát én nem is tudom.
még szerencse, hogy full visszaállni csak jövő héten fogunk a munkába, meg is makkantam volna, ha amellett van ez.

3 megjegyzés:

  1. rosszul hangzik.
    egyenként is sok lenne (gyerek kérdés+meló+vizsga), nem irigyellek, próbálj "lerakni" belőle, pl. Index, azzal nem nagyon tudunk mit kezdeni, max egy írás, egy támogatás/vélemény.
    Jól aludni muszáj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amúgy nyilván nem maga az index-ügy, hanem ami megmutatkozik általa. és a jelentől való undorom, a jövőtől való félelmem, a milegyen, a tegetetlenség és iránytalanság.

      Törlés