2020. június 8., hétfő

puffogás

gyerekanyja már megint elkezdte a "nem fogok adni vele ruhát" f.szkodást.

ugyanúgy jött a "nem érdekel, ha megbüntetnek, úgyse fogom befizetni" és a "mert te sose a gyerek érdekeit nézed, mindig csak a magadét" lemez is.
mondjuk újdonságként behozta a "jöhetsz nekem itt mindig a törvénnyel meg a bírósággal, de én a való életben élek" érvelést...
azért nekem mégis erős déjá vu-m van.

15 megjegyzés:

  1. Ez milyen játszma? H a pasi is vegyen mindent is? És legyen nálatok is mindene is a kislánynak akkor is hha értelmetlen?
    No comment, sajnálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye

      sőt, most így is hiába írták előre, h meleg lesz 7végén, gyerekanyja egy pólón kívül csak hosszú vastagabb dolgokat pakolt, ha nincs nálunk is szoknyája, nem is tudom, mi lett volna.
      (így is azon gondolkodtam, ha baja lesz a pólójának, adhatom rá egy sajátomat vmi textilövvel szűkítve kisruhának v ilyesmi)

      de végül kihúzta a két napot, de akkoris na

      Törlés
    2. Mondjuk azert azt gondolom h sz@rjon sunt az, aki a sajat gyereke kenyelmevel (well being-jevel) baszakszik, csak h az exenek odaszurjon...

      Törlés
    3. egyetértek.

      és külön szomorú, hha bárki, aki ezeket nem látja közvetlenül, beszél vele, simán kedves-szimpatikus szuperanyának gondolja, akinek sajnos a rohadtszemétönzőgázos gyereke apjával is kell harcolnia napi szinten - pislogás nélkül ferdít és hazudik, így nyilván tenni se tudsz semmitse.

      mindenre de mindenre van magyarázat, gondolom, ha atomtagadhatatlan bizonyíték jönne, most az lenne, h véletlen volt. és kb mi lennénk az undorítóak a történetben, akik ezzel az újabb aljas hazugsággal megrágalmazzuk, amikor neki mindig a gyereke az első, nem úgy, mint az apjának, blablabla

      Törlés
    4. (és lehetnek ilyen véletlenek, de így két év tapasztalatai után nem tudom már elhinni a legjóhiszeműbb hozzáállással se, egyszerűen...)

      Törlés
    5. ja, és ugye az ultimate érv: hát ő ilyet nem mondott, mért kell mindent kicsavarni/kitalálni.

      (akkor se, ha mind2en hallottuk. akkor se, ha mégtöbben. mert mi mind elfogult tanúk vagyunk, nyilván...)

      Törlés
  2. igazából sajnos tényleg azt lehet itt max tenni, hogy vagy csapkodjátok az asztalt, hogy de neki igenis kell pakolnia mindent a kislánnyal, vagy vesztek egy-két filléres váltásruhát és kész. tudom, ebből jól kijönni úgyse lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt egyszer már lemeccselték pedig...

      az a baj a ráhagyással, h olyan, mint vmi rossz viccben: ha egyet ráhagysz, felbátorodik, és egyéb területeken is bepróbálja, hisz működött.
      az meg kell a fenének.

      (pl biztos meséltem már, anno meg volt beszélve, h x napon a pasi megy a bölcsibe a gyerekért. odament, kiderült, h ja, nagyi már előbb elvitte. reklamálás, egyeztetés, ígérgetés, meg h véletlen volt, félreértés, ...
      kövi héten mégkorábban ment, nagyi már addigra megint, mégmégkorábban elvitte.

      a pasi full tehetetlenül állt, h miapicsa. végül rájuk hagyta.
      soha többet nem sikerült ezt a lehetőséget újra biztosítani. oviban már le se hajlandóak adni a nevét, biztosamituti. (mert állítólag nem érdemli meg.)

      Törlés
    2. szóval nem a ruhákról van szó, most egy-két pepcós/lidlis nyári kisruhába nem halunk bele nyilván...

      ugyanitt alighasznált 116-os téli lányka ruhadarabok ingyen elvihetők :D

      Törlés
  3. de miért haragszik ennyire a pasidra az exe? normál esetben neki is érdeke, h az az idő, amit veletek tölt (hiszen ilyen idő mindenképp van/lesz), jól teljen a kislánynak. és oké, pakoljon, de az nem jogos elvárás, h ti is vegyetek eztazt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mmint úgy érted, az a normális, ha mi is veszünk? de akkor szted mire van a gyerektartás fizetve?

      meg most őszintén, havi 4 napra minek szezononként új ruhákat venni ide is? mondom, vettünk, h örüljön - a legtöbb dolog 1-2x volt rajta. otthon meg kb kidől a szekrényből a sok ruckó, mert anyuci 3x jobb életszínvonalon él ám, mint mi.

      am teljesen értelmetlen a viselkedése. nem is az, h haragszik, inkább az, h ki akarja sajátítani a gyereket, a pasi meg mégse engedi lerázni magát.
      (és úgy nehéz játszani pl az "apád elhagyott minket de én feláldoztam magam érted" életdrámát is, hogy a gyerek sokat találkozik vele, és előbb-utóbb kiderül, hogy őt nem is hagyta el, csak anyát... ez biztosan nagyon bosszantó.)

      Törlés
    2. ha meg arra gondoltál, h mi is vegyünk oda - nos, anyuci mindent lefigymál, mert szerinte nem ilyet kellett volna, nem most, nem ebben a színben... akkurátusan küldözgeti vissza még az ajándékokat is, amint lehet, h ez legyen apádnál.

      de pl a pasi szokott cipöt, szandit, futóbiciklit meg ilyen nagyobb dolgokat is venni a gyerektartáson felül, szóval nem kell félteni azt a gyereket, h nem kap meg mindent is, mind2 oldalról...)

      Törlés
    3. meg am a törvényben külön benne van, h a gyereket nevelő fél köteles a láthatásra mindent adni, időjárásnak, programoknak megfelelő ruhát, stb, a másik fél köteles az ottartózkodás egyéb költségeit állni, stb, szóval ez nem a mi hülyeségünk...

      Törlés
    4. Csak kérdeztem, nyilván küldjön vele cuccokat, de ha én lennék az apuka, valószínűleg nekem lenne igényem rá, hogy vegyek neki ezt-azt, érted, nem ide, vagy oda, hanem a gyereknek, ajándékba, hordja mindenhova (mint ahogy írod a cipőt). Bár én biztosan vennék néhány szettet magunkhoz is, és ja, ezeket a gyerektartáson felül. Pilláéknál is ezt látom, hogy küld az anyuka, de ők is vesznek. Nem tudtam, hogy a nő visszaküldi, ezt mondjuk nem értem, miért.

      Törlés
    5. ja, én am csak fáradt voltam, és olyankor mindig jobban idegesít a helyzet, nem neked szólt, bocsi

      mondom, kap a gyerek csomó mindent, meg az apja leginkább élményeket vásárol már neki, ha teheti, mert már minden sz.rja megvan, pl már rég van saját tabletje is, ennyire.

      de a lóf.nak is van vége, értelmetlen dolgokat (pl fullos ruhatárat hozzánk is) nem fogunk kicsengetni, csak mert anyu gondolt egyet.

      plàne, h nem adja teljes láthatásos hétvégére mai napig a pasi munkája miatt, hiába van a papír, most megyünk megint ügyvédhez sajnos.

      Törlés