2019. november 25., hétfő

csúnya, nemcsúnya, remélem, egyszer visszakapja

gyerekanyja húzásai nr.sokadik, múltkor:
jajj, bocsi, de jegyet vettem a [gyerek imádott színháza] előadására 28-ára, jó, tudom, hogy 27-28 a láthatásod, és dec26-tal így egyben lenne 3 nap, de ez az előadás csak akkor van, és tudod, mennyire imádja, és majd pótoljuk azt az egy napot.

eltelt pár hét,
gyerekanyja húzásai nr.sokadik+1 ma:
rájöttem, hogy te dec25-én otthon vagy, és dec26-án eredetileg szolgálatban lennél, szóval igazából eredetileg neked a dec25 jár az ünnepből, azt kapod meg , 26-ára már beszerveztem mást
...
...mert csak nem gondolod, hogy majd én két napot otthon fogok ülni egyedül?!(!!!!)
...
és különben is, az ősz eleji megállapodásunk a láthatásról, az nem is úgy volt, ahogy állítod (a szolgálathoz igazìtott 3hetes ciklusos), hanem [4hetes ciklusos, aminek nem lett volna semmi értelme, hisz üti a szolgálati rendet], hazudsz itt össze-vissza, erről is...*


*: ez tartalmilag hű kivonata a (sajnos csak) telefonban elhangzott dolgoknak.
az őszi megállapodásos résszel csak az a baj, hogy 1) én is jelen voltam, 2) a pasival mindketten jól emlékszünk erre a marhára nem elhanyagolható részletre, hisz eleve ez volt a találka apropója, tárgya ill hát elég nehéz is rosszul emlékezni valamire, amin az múlik, hogy tud-e rendszetesen jönni a gyerek - meg hát azóta jött is pont a megbeszéltek szerint. szóval.

(wtf is wrong with you, bitch????)

bónusztrack: előbbi agyrém hatására felbasztam magam és rágugliztam:
dec29-ére is vehetett volna jegyet az előadásra, ami már nem barmolja szét a láthatást. (konkrétan még mindig vannak szabad helyek.)
csak mi túl jóhiszeműek vagyunk, hogy egyáltalán ilyesmi eszünkbe jusson, így nem csekkoltuk egyből.

ó, és persze a pasi, akivel "ők mostmár új családot alkotnak"** (és akivel oly lelkesen aláztak meg minket a gyerek előtt is, kifacsarva a dolgokat, szintén hazugsággal vádolva), nincs meg - de persze ez sem jogosítja fel ilyesmire. erre semmi sem.

**ahogy ők fogalmazták. de ezután az otthonegyedül megszólalas után esett le, hogy ja, eddig tartott. éltek együtt családként bő 4 hónapot. (de jó a gyereknek...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése