2018. november 28., szerda

mára az lett volna,

hogy nagyonsokminden.
amiket rohadtul csak görgetek.
ami bosszant.

azért görgetem, mert kialvatlan és enervált vagyok, képtelen a koncentrált, komplex alkotó gondolkodásra.
a passzívabb, diffúz befogadó megy csak.

ennek "hasznos" verziója a 'pásztázás', amikor pl az influencerek világával ismerkedem (instamamik, mamibloggerek a mai etap pont), és olyan filozófiai mélységű kérdéseket fogalmazok meg, mint: fel lehetne-e ezt használni intézményünk megjelenítésére? (... ... ... miért is nem? hogyan tegyünk érdekessé bizonyos célcsoportok
számára valamit, ami alapjáraton full nem az? ...
... és amúgy hogy lehet, hogy a télinadrág ajánló cikkek összes darabja szabadon hagyja a bokát? és hogy mindenhol orrba-szájba azt az "okos" arctisztító kütyüt nyomatják, aminek szerintem az égvilágon semmi értelme, ellenben elhiteltelenìti az adott influencereket?... blöe... kell ez a világ nekünk?! )

ez tipik az, amikor elkalandozom, és azon veszem észre magam, hogy már megint olyasmi érdekel, amihez közöm sincs és nem is akartam vele foglalkozni. valamiért ilyenekkel szórakoztatja magát az agyam, vagy nemtom... de persze csak megkapargatja a felszínt irányítatlanul aztán hamvába hal.

a haszontalan meg celebek instájának és gagyi mémoldalaknak a random görgetése.

ahelyett, hogy fókuszáltan listákat írnék, termékeket hasonlítanék össze és választanék ki, költségkalkulációt csinálnék, stb.


ja, ugyanitt szeretném leszögezni, hogy a munkahelyi feladataimat mindeközben maradéktalanul ellátom, ez csak az amelletti párhuzamos szál ugye, két felugrálás közé félszemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése