2018. április 13., péntek

az elsikkadt jóságok meg nem sikkadnak el

szóval van itt mindenféle csipp-csupp szokásos, úgymint örömök*.

(*: végtelen a lista szemezgetve is...)


hogy


...ellátogattunk egy nagyon szürke, undi, borús-nyálkás-hideg napon egy ismis étterembe, megnézni őket munka és főnökösködés közben (vip-érzés pipa), és olyan finomat enni, hogy még.

...ugyanitt jártunk vizen is, tudniillik sekély volt és átszaladtunk rajta egy homokpadra, tökre összefröcsköltük vele magunkat, főleg én a sokkal rövidebb lábaimmal, röhögtünk, szelfiztünk, dobáltunk kavicsot, megfenyegettük egymást, hogy jövünk ide nyáron is, sőt, gyerekkel is, majd, #álmodozás.

...először sétáltunk komolyabban nyitottszemmel a pasi környékén, és a retorika a "ha majd itt lesz a gyerek, ide meg ide fogunk menni" téma mentén szerveződött.

...előteszteltük a neki ajiba vett építős játékot, elmélyült alkotói munkánk eredménye egy kocka, némi virág, koszorú, meg egy hernyó lett. napokig úgyhagytuk, nézegettük, jó volt.

...sétáltunk aztán csak úgy is, magunk, mint pár örömére, mindenfele nézgelődve.

...hintáztunk, amikor senki se látta.

...megvolt az év első fagyija. (véletlenül nyílt nálunk egy új fagyizó, azért.) meg a második is. (az konkrétan ebéd helyett, elfelejtettem tavalyról a gombócméretet, gyanútlanul 2-őt kértem, uff.)

...egyedül is nézgelődtem, ami nálam már komoly.

...ismeretlenül bár, de lelkesen választottam csillámos-pillangós-duplánrózsaszìn tüll pörgősszoknyát a gyereknek, ami nagy siker lett, táncolós videó bizonyítja, jólesett a lelkemnek nagyon.

...a pasi szereti a nagycsaládi összejöveteleinket, amiket úgy, hogy ott van velem, én is, mert ott nem a mocsok, hanem a társasági élmény van felszínen, és ők is szeretik őt, és ez olyan awww.

...a pocakok továbbra is nőnek, a tulajok nagyon barátkozósak lettek. (ami zavarbaejtő, de oké is, valahol.)

...újsógor jóarc. (mondjuk ezt már azelőtt is mind így gondoltuk, hogy bármiféle rokonság kinézett volna vele...)

...a pasi elkezdett hurcolni a barátaihoz, egyemmeg. eleve, végre elkezdett újra találkozgatni a barátaival. meg a kolegáihoz is természetesebben megyek, asszem, és ez olyan jó.

...össze lettem eresztve a barátai gyerkőceivel, és szerintem jól "vizsgáztam", bármikor bandáznék velük újra. a barátaival is, pedig először az is eléggé feszélyezett, de csak megoldottam.

...túléltem az anyóssal kettecskén vendégvárósdit.(szendvicskészítés az anyós konyhájában, ahol mindenről megkérdez, de a jó válaszlehetőségek száma nulla, kihívás level atyaúristen.) túléltem, hogy este az alkohol őszintén beszámoltatott róla a pasinak. nem tudom pedig, melyik volt a cifrább.

....simogattam nyuszit, amire titokban vágytam, de nem gondoltam tenni érte, aztán megkaptam az univerzumtól ajiba random.

...randiztam végre megint pillával, szuper volt az is.

...fürtössel még nem, de már nagyon mindjárt.

...voltak az albiscsajok együtt mekizni, és én meg dolgoztam, de küldtem azért integetős szelfit, erre kitették és fotodokumentálták, és nagyon meta volt látni a munkahelyemen ülve, hogy ott vagyok velük a jóvalmesszebb és csacsogunk éppen, ahogy régen sokat.

...elkezdtem felvenni a fonalat emberekkel, nem tartok még sehol, de elkezdtem, tök jó.

...jókat eszem, jókat főzök, rászoktunk a szmuszira mi is.

...híztam. (látványosan, ez külön sztori lesz.)

...lett fitnessbérletem. (az, hogy rögtön utána inluenzás lettem, legalább vicces, hagyjuk is.)

...érzem a tavaszt, a virágillatot, a napfényt, a langymeleget, a madáréneket, minden porcikámban.

...tegnap f.ckthisshit jelleggel másodlagosnak nyilvánítottunk minden teendőt, és elhúztunk kirándulni a nyárias tatabányai csodalevegőre. (nem tudjuk, miért oda.) másztam kilátót a tériszonyommal, #atombüszkevagyok, virágszőnyeg égett a retinánkba, meg másztunk fára is egy olyan harsogó zöld tisztáson, ahol csak mi voltunk, #romi, #élmény, hesteg bemelegítésnekjóvolt.

...olyat aludtunk utána ruhástul, összebújva otthon, "picit ledőlünk" címén, hogy csak pislogtunk, éjjel, megébredve, hogy mivan.



...csupailyen is, csak a wtf-ek meg a dilemmák meg a bánatok mindig sürgetőbben kikívánkoznak, tudjukjól.

(ill mi azért keményen érezzük is az aktuálszívást a napi gyakorlatban, kevesebbpénz, mégkevesebbpénz, újabb és újabb értelmetlenségek, frusztráció, kilátástalanságokba' kicsimmel, milegyen, hesteg. kötve a gyerekkel, hasonló jók.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése