2018. február 19., hétfő

romantika level csilliárd

a pasi vett nekem ajándékot:


aggódott kicsit, hogy nem annyira örülök - de miután kínomban szétnevettem magam a képen és visszahívtam, kifejtette, mennyire veszélyes hely a konyha, milyen könnyen éri baleset az embert, és milyen ijesztő volt, hogy múltkor nem tűnt fel a füst, amiben álltam.

szóval, bár erős a kísértés, hogy kritikának, sőt, sértésnek vegyem (loooseeer), vagy besértődjek, hogy félti tőlem a konyháját... szóval az eszem azért tudja... hát... hogy ez cuki.
olyan gondoskodósan az.


ugyanebből a posztból kiderül, hogy továbbra is szoktam főzni,
valamint, hogy majdnem felgyújtottam az olajat. és még csak észre se vettem. (ennyire belemerültem a panírozásba.) eddig nem is tűnt nagy dolognak... de... szóval ne gyújtsátok fel az olajat sose, mert veszélyes!
(a főzőcskézés gyakorlása meg baromi bosszantó tevékenység.)
ja, és az önbizalmam kutyául van, ezt már amúgy is akartam írni (mondjuk az a poszt a pornóról szól), tényleg nehéz volt nem szégyenkezve kikérni magamnak.
(majdcsak megìrom a pornós posztot is ..)

2 megjegyzés:

  1. MINDENKI irigyelni fog a tűzoltókészülékért. Én az első ittlakós karácsonyomra kaptam ajiba az öcsémtől, azóta is mindenki odavan érte, amikor meglátja. Soha nem gondoltam volna, hogy egy tűzoltókészülék lesz a legirigyeltebb bármim is :D

    Amúgy szerintem cuki.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is cuki, és nagyon-nagyon hasznos is.Nekem is van, és vegyen mindenki, akinek nincs!

    VálaszTörlés