2017. július 31., hétfő

welcome home

ugyanazon a padon egy kvval, ahol múlt kedd este újcsajjal hesszeltünk egy-egy sörrel (ilyet sosenem szoktunk), meg aztán a másik felemen evett-ivott a pasi is, jólevegőn, nyaralásos előhangként. most is jó, ahogy velük.


azt hittem akkor, hogy hideg lesz, újcsaj próbált megnyugtatni és megguglizta nekem az ottani várható időjárást - majd együttérzően kinevetett, hogy kapufa, oda aztán mégtrébb időt mondanak.

készültem is mindenféle plusz pulcsikkal, hiszen fàzós fajta vagyok.

nagyon szép időnk lett végül, így egyszem "biztonsági tartalék" kisgatyában és kisruhában toltam le a négy napot (és az egyet még a pasinál utána), szigorúan bikinifölsőkben, a nacihoz a két haspólómat variálva. szóval a táskám tartalmának nagyrészét pont elő se vettem.
sebaj.
kaptam azért az ívet a pasitól, mikor már az induláskor útbaejtett anyukájánál elő kellett túrni a rövidnadrágot, hogy àtvehessem, hát nyár van, hogy gondoltam én a tűző napon, kocsiban ezt a hosszúgatya dolgot... szerintem örüljön, hogy nem az autópályán jutott eszembe.

a rövidgatyát majdnem be se tettem amúgy...
mindig tegyetek be rövidgatyát.


no és a múlt keddről még azt kell tudni, hogy kicsit bűntudatom volt, hogy én még akkor cuccolok össze, mikor a pasi a kanapénkon vár - úgyis, hogy kapott kakaóscsigát meg citromos majdnemsört, és jóltartottan szundított is egyet,

de ez rögvest elpárolgott, mikor kiderült, hogy az estét random egy tűzoltóságon töltjük, ahol másfél órát sztoriznak az exkolegáival.

ott már nagyon nyaraltunk tulajdonképpen.

közben végig azon gondolkodtam, hogy hát én hat évig járkáltam el ezek előtt a kapuk előtt, és mindig jelentőségteljesen megbámultam, hogy ú,
és most meg tök legiten itt vagyok mögöttük,
az akkor még egyáltalán nem ismert pasimmal,
és ki gondolta volna.

senkise.

ugyanis a pasi akkor kb végig ott dolgozott àm két utcára az otthonomtól, és ugyanarra a piacra jártunk, és ugyanabba a pékségbe is,
és az egész valahol defuri.


szóval a poszt tanulsága az, hogy csuda dolgokat hozhat az élet, meg hogy mindig pakoljatok rövidgatyát. (és nyáron melltartó helyett sokkal jobb a bikinifelső, amúgy.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése