2017. július 15., szombat

para.

nem mentem. anyám 2-ből 2x vágta rám a telefont, plusz kishugom is hívott sírva, hogy ezt nem tehetem meg a családdal, aztán ő is rámcsapta a végén.

szóval én lettem a világgecije, aki többé ne számítson rájuk semmiben, legalábbis anyám kimondta a mondat második felét.

szóval ugrott a pszi.
meg úgy minden.

egyedül fogok éhendögleni egy híd alatt, ha beüt bármilyen krach, és a kutyát nem fogja érdekelni.


5 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Ügyes és erős vagy! Fog menni neked a leválás tőlük! Most megint folyamatosan bántani fognak, de ahogy most is, állj a sarkadra, mondd ki az igazat: miattuk van szükséged a pszire, mert nem szeretnek, zsarolnak, hazudnak. Nem árt nekik az őszinteség, hiszen ők mindig mindent jobban tudnak. ;)
    Nagynagy respect! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez komoly hogy egy ilyen dologból ekkora drámát csináltak ? Eléggé túl van ez reagálva szerintem....Jól tetted, hogy kiálltál magadért :) lehet h ugrott a pszichológus, de így legalább nem függsz tőlük, nem tudnak ezzel "zsarolni" ...

    (Egy csendes olvasó)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz és erös vagy, ez egy óriási lépés elöre. Van olyan szülö, akivel jobb megszakitani a kapcsolatot, akármilyen szomoruan hangzik.

    VálaszTörlés
  4. sajnálom, h ennyien át tudjátok érezni ezt <3

    tudom, h dühös gyerekként rendre szoktam olyat írni, bár sose kéne velük kontaktolni többé, de az az igazság, h közben borzasztóan vágyom odatartozni :(

    és ez a nagy kettősség nagyon rossz érzés, nagyon nehézzé teszi,

    sose arról van szó, amiről, mert mért ne disztingválhatnék a kedvükért random lagzikban... közben meg nem bírok. sokszor úgy érzem, csak azért mondok le alkalmakat, mert haragszom, és képtelen vagyok elvonatkoztatni, és ez se jó.

    legalább annyira szeretnék ottlenni, mint amennyire nem, mikor melyik győz épp...

    és fogalmam sincs, mi lenne a megoldás, azon túl, h nyerek egy nagyot a lottón és/vagy holnap megjelenik a szupertökéletes fehérlovas álomhercegem és holnapután elvesz, hogy a kövi évtizedekben mindent megadjon nekem...

    még olyan messze van az a rész, ahol mesebeli huszárvágás nélkül is realitás, hogy megoldom, és ez annyira elkeserítő...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a megoldas, hogy elfogadod, hogy ok ilyenek. Majd kiduhongik magukat. Sot. Akkor sem fog semmi tortenni hha nem hivnak egy honapig. Majd megtorik a jeg.

      Addig meg valahogy tulelo strategiakat kell kidolgoznod sajat magad szamara. Amitol neked, Nadjanak jobb lesz. Ami csokkenti a vilagba vetettseg erzest, a kiszolgaltatottsag erzest.

      Nem tudom h konkretan ez mi, de biztosan nem feher lovas hercegek es nem a lotto otos. Illetve az utobbi meg csakcsak; de annak is kb olyan kicsi a vszinusege mint a hercegnek. Akik valojaban nem tudnak lovagolni, felrelepnek, es egy gyarban dolgoznak, neha 3 muszakban.

      Szoval ne kivulrol vard a csodat. Lehet, hogy eljon, akkor mind veled orulunk majd, de addig hasznosabban telik az ido hha te magad teszel erte.

      Törlés