2017. július 23., vasárnap

hetem - tegnap esti

egész héten nem volt jó, valahogy nem találtam magam meg az egyensúlyom meg úgy semmit... lehet, hogy a családos izék miatt, és Kicsi, meg ugye megjött, meg az idő, meg attól, hogy 12 órázom és nem mindennap, még ez egy teljes állás, úgyhogy a szabi is rám fog férni - ezzel a magyarázattal vigasztalom épp magam. minden rendben, előfordul.

elkezdtem írni egy random dolgok posztot, de asszem, inkább csinálok tételeset, most jobban esne és ritkán szoktam.

vasárnap délután beesett a pasi, hozott felvágottat és sajtot, megvárta, míg hajat mosok és jól belaktunk hideg kajával, volt hagymás cipóm meg zöldségeim, tök jól kitaláltuk. akartunk menni valahova, de elaludt a kanapén, így inkább addig megcsináltam a rakott zöldbabot.
mire elkészült, hazaért újcsaj, kopogott a szeme, tök boldog lett már az illatától is (véletlen elkezdtem szerecsendiót tenni bele, khm, az ízén szerencsére nem érződött, de tényleg nagyon guszta illata lett tőle), úgyhogy megvacsiztunk.
a pasi értetlenül nézett: de hát most ettünk... ennyit számított energiaégetésben a konyhai munka, pont éhes lettem újra, vicces volt.
összecuccoltam ruhát, melós dolgokat, kaját, hagytam újcsajnak másnapra ebédet, átmentünk a pasihoz hesszelni, szexelni, ilyenek.

hétfőn meló, zárt bloghoz kapott meghívó, évfordulós telón cukiskodás, nyaralós szállásnak örülés, összeveszés, kríziselés, fürtössel kríziskezelés, este újcsajjal otthon csak húsz perc dumcsi, máris jött értem a pasi békülni, nagybeszélgettünk, cukultunk.

kedden meló, hajnaltól folyt a vér, pörgött a nap, telefonálós-kukatüzes-türelmetlencsaládos tripek, elfáradtam, este fürtössel világmegváltottunk sokáig, közben pasi csak gyors ventillált egyet a szoliból hívva.

szerdán szüttyögtem, olvasás, pihenés, mászkálás, chat, fürdőszoba, bevásárlás, bogárcsípős-madárkakis túltolt nyüszködések, pasival összekoccanás, este kibékülős gyors tal, amúgy újcsajos édeskettecskén.

csütörtökön reggel újcsaj cuki smsei, hogy meglepicsoki meg elmosogatott, délelőtt is olvasós, pakolós, mosós, chatelős, mászkálós, randomnénivel parkban dumálós izék, aztán sütisütés, főzés, meleg, vizespólós séta, pszi, összecuccolás, mert felszedett a pasi. random anyukájánál gereblyézős este meg szörny rt.

péntek megint meló, a csupa izgi dolog, este majdnem fürtös, de végül otthoni egyedülalvás, hosszabb dumcsi a pasival telen, jajj, ma nem ér majd rá, mert fina, majd kidőlés koszosan, ki se ágyazva, nyűglődve a kitudjamiken, fáradtan.

szombat meló, nem jött a troli, nagykésés, halálnyugi, fürtössel chat a zavarról az erőnkben, további vegetálás, végtelen telefonbámulás olvasás formájában, a pasi írta, ha lesz kedv, mégis várjam haza szeretettel este nála.

lett.
most megyek, emberi formát kell még öltenem, aztán kinéz nekem egy bealvás, asszem.



[vegyük észre, hogy igen hamar rájöttem, nincs tere a részleteknek, csak a nagyvonalaknak...

a végén amúgy hazaért, mire feküdtem, és olyan-olyan jó volt így...]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése