2017. április 9., vasárnap

nádja vásárol

nem, az ülőpárnák valahogy mégse akkorák, mint lenniük kéne. sebaj, betömködtem még a kispárnámat is, úgy már jó. (de fel vagyok háborodva.)

vettem lepedőket is (mert már kellett), és van egy új paplanom (igazából azt is kellett). most azon törpölök, hogy nagyon jóárasítottak kb mindent, lehet, most kéne befektetni párnába is,
mert a toll, ami van, nemszeretem a gyakorlatban (hullik, néha szúr és nem merem kimosni), a pasinál meg szerettem a szintetikusat,
és akkor mondjuk elköltök mégegy tízest, de mindenem lesz egyből duplán.

(figyelitek a reménytelen optimizmusom?
kicsit félek, hogy ez olyan "előre iszom a medve bőrére" dolog, és lehet, be kéne érnem 1személyessel, ahogy eddig, vagy legalább paplanból megtartani a régit másodiknak,
de a garnitúra kifejezetten szívmelengető, ágyneműhuzatot is úgy vásárolok mindig. passzolnak, no meg kicsit előrevetítenek egy boldogabb jövőt is.
mikor tavaly anyámék jézuskája csak single-t hozott, az számomra totál lehangoló volt, hiába szép, hiába érthető, és hiába lett "igazuk"...)

beugrottam a kikbe (mert mióta felfedeztem, mindig beugrok, ha arra járok), még egy darab volt abból a vászonképből, amit múlt hónapban is vágyakozva néztem, hogy pont illene... na mondom, akkor ezt most elvisszük és pont. és a néni a kasszánál megkérdezte, hogy kupon?
én meg leboltoltam, hogy félreteszi, míg hazarohanok érte - nagyon hálás vagyok.

és a váza projektre is akadt egy tetszetős megoldás, egy hótegyszerű szögletes üvegpalack formájában, ami pedig már vagy fél éve reménytelennek tűnt.
(vagy túl kicsik, vagy túl nagyok, vagy túl öblösek/randák voltak. de ez szerintem pont jó lesz, pedig került cirka 300 ft-ba, csak nem szabad sok virágot venni.)

igaz, annyi időt elcsesztem ezekkel, hogy trolival kellett bevásárolni mennem,
de így legalább találtam például megfelelő sót.
(valahogy most vagy gagyit kapni itt, vagy nem jódozott, nekem meg fixa ideám, hogy nem véletlen tesznek bele, úgyhogy.)

van egy ágytakaróm is, de nem passzol, be fogom cserélni egy ugyanolyan bézs plédre, amim már van. sajnálom, hogy egyben nem tudom megoldani, de ez a natúr szín kell, nagyobban meg túl drága a hasonló. azt a plédet amúgy is imádom, jó lesz.

az ikeás pokrócötletet közben kilőttem, fölösleges.

ja, és persze glamour-napoztam, dm, rossmann pipa: mosószer, öblítő, betét, sminklemosó, hajspray, deo, szempillaspirál, ilyenek. betáraztam pár alapcuccot.

arányaiban eszméletlen sok pénzt költöttem a hétvégén, és húzós lesz a hónap, ha még hozzáköltök,
de szerintem megérte és az a lényeg.
biztos lesznek képek, egyelőre minden csak le van dobálva, és a jóságposzt után rohannom kell, mert az ananászos-tejszínes csirke sajna nem csinálja meg magát, holnap pedig meló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése