2017. február 5., vasárnap

a tegnap boldogsága

amikor felébredtem, üzenet várt a telefonomban. hogy Pilla, Clara és Milonka moziba invitálnak délutánra, amolyan előnévnapi ajándékként, van-e kedvem, erőm?

képzelhetitek, milyen őszinte, boldog mosolyt csaltak az arcomra.



egyébként végül odaértem, a Cirkóban voltunk, ahol én még sosem, és izgi, mert kis családias, mindenki oda ül, ahol helyet talál, de még az első sor bal legszéle is teljesen jó volt. ahogy a film is, sőt, imádtam. Hóesés Barcelonában - szirupos romantika, ami azért ki is neveti magát, és pont eléggé vicces, hogy végül minden túlzást, giccset elnézzünk neki. (meg hát, ahogy Pilla okosan megállapította, az élet maga is tele van klisékkel.)

(külön megjegyezném, hogy végre egy szexjelenet, ahol használnak gumit!!!!

meg amúgy is tele volt életszagúan gyarló emberekkel és az ő balfaszságaikkal, love it.)



utána beültünk még a Briósba, ami egy ideje porosodott már a listámon. banános-nutellás amerikai palacsinta, bodzaszörp, meg a részletek, amikből két hét alatt kimaradtam.

(hozzátenném, sokkal mélyebben vagyok fizikálisan, mint gondoltam: már a rohanós stressztől és mozitól úgy elfáradtam, hogy szédültem, fáziskésve, nyelvösszeakadva tudtam csak megnyilvànulni, és mivel Milonkát nem nagyon ismerem élőben, még ez is képes volt feszélyezni most, pedig semmi különösebb okom rá. szerintem ha letesznek egy sarokba, simán ottmaradok.

deel with it.

mondjuk melós lesz feljönni belőle, mentálisan, lelkileg is.
anyáméknál is volt egy pont, mikor ugyan még nem akaródzott kommunikálni, de tudatosan elkezdtem, legalább online, nehogy megint bekerüljek egy üvegbúra alá, ahonnan aztán nem tudom, hogy kell kijönni, mint ősszel.

most, élőben újból kicsit feladat is volt, pedig pár napot töltöttem csak magamban. mehh.)



volt még egy chatfolyam annalighttal, aki engem nagyon meg tud nevettetni még a legnagyobb nyomor témákban is, szerintem ez valami szuperképesség amúgy.



meg éjfélkor hazaesett cuki, ami lehetetlenül korán van nála, úgyhogy jól meglepett. egy huszàrvágással megoldotta az 'elromlott a mosógépünk' paràt, ismét bizonyítva, hogy ő a férfi a háznál - meg még sok háznál ő lenne, csak úgy mondom.

hajnalig trécseltünk, pedig már mindkettőnknek keresztbe állt a szeme, komoly küzdelem volt lelőni magunkat.
imádom.
taps.

2 megjegyzés:

  1. A Trainspottingban is van egy szexjelenet, ahol a főhős egyértelműen leveszi a gumit a végén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D jó, hát akad. inkább úgy kellett volna fogalmaznom, végre egy romcsi film, amiben.
      a T. durvaaa :D

      Törlés