2017. január 6., péntek

dráma

az volt ugye a pasival, hogy egyszer nagyot borult a bili és rácsodálkozhattam, hogy a problémákra olyan elsődleges megoldásai vannak, mint venni nekem egy kesztyűt meg egy bögrét és el is zokogtam magam beszélgetés közben és nagyon megrázó volt és akkor végre átment az üzenet.

végül úgy döntöttem, az ünnepeket még kivárom, azon önző indokból, hogy szükségem van rá magam mellé, meg mert még szeretem. mondván: meglátjuk.

ez már olyan rendes karácsonyozás volt, velem a családomnál, aztán vele az övénél, végigcukiskodva.

majd bumm: a szülinapi bulimon ott akart hagyni vagy magával hozni róla Pestre - mondjuk úgy, nekem ez nagybetűs árulás, cserbenhagyás, hisz semmi egyebet nem tudott felmutatni indokként, csak hogy fáradt és jobban esne neki a saját ágyában aludni. csak mikor anyám rászólt, döntött úgy, hogy marad. este bocsánatot kért, eddig még oké.

ám másnap, mikor bennem igazán kezdett lecsapódni a dolog, elhangzott még, hogy ő nem érti ám, miért gàz ez, hisz lekísért, valameddig ott lett volna, meg végülis maradt, és egy harmincadik születésnap mitől extra, hisz minden évben van valamilyen, stb.
itt elgurult a pöttyös, számomra alapértelmezett, hogy ennyit bármikor végigcsinálok a párom öröméért. pláne, ha tudom, neki milyen jelentőségteljes. pláne-pláne, ha még sosem tartott neki a családja külön meglepibulit. meg mert születésnap, ráadásul kerek. hát nyilván mellette a helyem. szerintem nektek se kell magyaráznom.
neki viszont hiába magyaráztam.
wtf.
így a két ünnep közét kb végigveszekedtük, sírtam sokat, akartunk szakítani is... majd elfáradtunk és annyiban hagytuk.

szilveszter délutánjára leutazott velem, bár nem hívtam. szerintem jóvátételként, más értelme nem volt, hisz mire beindultak a dolgok, ő már visszajött - okkal. a héten meg eddig nála voltam, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. családom szerint adjak neki időt (még?!), majd belejön, és hát azóta is minden hepi, összhang, figyelem, törődés, bújás, abszolút oké.

kedd estére ráadásul úgy értem oda a melóból, hogy a kezembe nyomta a kulcsokat, amiket másoltatott nekem, csak úgy.


én ezt a fiút nem értem.

4 megjegyzés:

  1. szerintem ő tettekkel kommunikál, nem szavakkal... illetve, ahogy látom ebből a bejegyzésből, kevésbé romantikus (nem találok jobb szót, talán az érzékeny pozitív értelme lehetne még jó) a szülinapi-családi örömködés és buli irányában...
    viszont őszinte, mert mondta, hogy jobban szeretne otthon aludni, ami simán lehet és hívott, tehát szeretett volna veled lenni - egy kicsit ez értékelendő...
    tök megértelek egyébként, hogy ez nálad hogyan csapódott le és sajnos jobb magyarázatom erre nincsen, mint, hogy ő ilyen sajátos módon kommunikál... és hát ahogyan viselkedik, abból összességében lejön, hogy szeret téged...

    gondolom-nemtudom - ezt csak egy bejegyzés alapján logikáztam ki, biztos ennél árnyaltabb a kép...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ahogy az elmúlt 3 hétben viselkedett, az alapján nekem is az jön le, hogy szeret, minden klasszikusan oké, stb.
      csak tudom az előzményeket... :D

      néha teljesen érthetetlenül tud reagálni, sőt, ellentmondásosan.

      továbbra is egyszerre lenne velem és menekülne ki ebből, kábé, ami teljesen instabillá teszi a kapcsolatunkat.

      és tudom, h fáradt volt, de nem ez volt az igazi ok, egyszerűen nem lehetett, a bocsánatkéréskor is mással indokolta.

      Törlés
    2. viszont, mert ez nem biztos h lejött a válaszból, örülök, h leírtad, mit látsz, köszönöm :)

      Törlés