2016. július 22., péntek

pedig

amúgy csomó jó dolog történt ám...

tegnap kirándulni voltunk exkoleganővel. rájöttünk ugyan, hogy csórók vagyunk, de hamár megbeszéltük, azért csak hajókáztunk... véletlenül ingyen (ők nem szóltak, mi nem firtattuk), ennek örömére a megspórolt pénzből még vacsiztunk is egyet a Rómain.
a város gyönyörű, az idő szép volt, az orrban vadásztunk két remek helyet, és még azt a vicces kétéltű turistabuszt is láttuk szembejönni-kanyarodni - hát én azt imádom, busz a vizen, busz a vizen, mondom: busz a vizen! behalok.
a terasz, ahol ültünk, szintén awww, közvetlen a víznél jutott asztal... utána még tettünk egy kellemes sétát, àt a hídon Újpestre, a metrón már csak ültünk, mint a tök, jóleső fáradtsággal.

szóval a hajó meg a halászlé is pipa a nyári listámról, még ha utóbbi nem is volt kiemelkedő (khm).

reggel meg pont nem áztam már el és nem is késtem és csinos is vagyok... majdnem kaptam kvt a fiúktól, annyira cukik voltak (csak kiderült, hogy valaki már megitta, én meg nem akartam, hogy újat főzzenek külön a kedvemért)...  és az egyik, amúgy cukrász kolega hozott nekem sütit(!!!), mert nekem sose jut semmiből ide ki, szóval külön gondolt rám, hát mennyire kedves már, nem?

tehát az élet szép... már csak annyi kéne, hogy tudjam is élvezni a megpusztulás helyett - ha eleget próbálom, összejön az, ugye?

2 megjegyzés:

  1. Ez már egészen jó hangulatú bejegyzés. ;) Megy ez nekünk. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D

      várjál, most végzem az uccsó símításokat a rinya részen... ,)

      Törlés