2016. július 23., szombat

napi - a teljesség igénye nélkül

motiváció: csak a melóban van kvm. (de a melóban van kvm!)

wtf: este nem sikerült pénzt felvenni az automatából (mert nem engedett be) és ettől valamiért úgy gondoltam, ma inkább fényevő leszek, de akkor se megyek be a sparba. (mert csak? vagy miért? tökre nem értem.) most meg vakarózhatok a  2zsömle-1virsli fölött 12 órában, készpénz nélkül senki se hoz semmit a boltból... (biztos megoldom, nagykislány vagyok, de ezmegintmivoltez.)

szuperképesség: akkor is képes vagyok visszaalvós 10perceket nyomni a telefonomon (anélkül, hogy tudnám, mit csinálok), ha a szundi funkciót direkt kilőttem és a szoba másik felébe kell menni érte. (nem, azért nem olyan kicsi a szobám.)

kéne: pihentetni a szemem, vagy felülvizsgáltatni, mert már nem először csukódik az orromra a metró. mert hiába gyorsgyaloglok - mire ki tudom venni, hogy a kijelzőre másodpercek vannak írva, már csak egy vicces sprintre tellik, hogy pont lemaradjak. (vagy nem kéne sietni inkább.)

öröm: csodálatos fényekben játszó napfelkelte, kellemes levegő, madárcsicsergés, béke. (élni jó.)

önismeret: a következő érett, felnőtt párválasztási stratégiákkal rendelkezem: ha valakibe beleszeretek, azzal akarom leélni az életemet. pont. (függetlenül mindentől. hogy akarja-e, hogy alkalmas-e rá, hogy passzolunk-e...)

kilátások: még tizenegy óra helyhezkötött nyugi. (unalom. magány. mehetnék. vagy hátha inkább ráérős fizetett chill.)

depi: ha nincs mellettem férfi, mintha kicsit megszűnnék létezni, a világ nem biztonságos többé és nincs a lábam alatt talaj.

bizakodás: megoldom, elmúlik, igazából minden rendben van.

szeretem: a munkatársaimat. (már 10 napból kilencszer ez van, már nagyon jó velük...)

kívánság: legyen szép és tartalmas hétvégétek! (csak tegyétek a kezeteket a kijelzőre ... küldöm a nyárenergiát ... ugye már érzitek... na, nem, de tényleg.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése