2016. június 24., péntek

szóval kalandok

1) kínlódás a férfiemberrel folyamatban. (mérges vagyok még, ideges, rosszul viselem a bizonytalanságot, nem akarom, hogy lelépjen, se passzív ellenállást, mert akkor nincs értelme, mi a frászért nem maradhatott minden úgy, mi a fenéért nem vállalom inkább az egyedüllétet, esküszöm, a kisujjamban több tudatosság van, mint benne... közben meg egy részem izgatottan játszik, tök beteg.)

(bocs, nincs kedvem részletezni, mit láttam rajta, mikre jöttem rá, miket tanultam meg most magamról, milyen gondolatmeneteket hagytam piszkozatban... kicsit olyan vagyok, mint egy kamasz, aki próbálgatja a 'karmait', hja, nekem anno kimaradt, most meg egy rakás új tapasztalással akadtam össze, amitől lelkes vagyok... 
nem akarok a ketyegő órára gondolni, meg hogy jajj férjet kell már fogni, jajj, nincs idő funságokra...
igazából lelkesebb vagyok, mint amennyire mérges. meg nyilván gyáva is, ezvan.)


2) hpv-nk van. hurrá. 
(most megy a para, hogy rajtam is nőnek-e nemakarom dolgok, semmit se tudok erről, ezmiez, nemár.

ki kitől, hogyan, mikor, most akkor összefertőzök mindenkit, akivel közös a wc, kád? anyám szerint elég, ha túl rövid szoknyában ülök egy padra, az orvos szerint wellnesezés is, bármi. kössz.
no és fizessek-e be egyből std szűrésre vagy várjam ki a nőgyógyászt?

természetesen a szexuális életem* megdöglött.)


3) lecsúsztam a kedvezményes Múzeumok éjszakája karszalagokról. persze a sajátomba jöhetek, meglátjuk, lesz-e kedv még meló után. van terv a kövi meccsre is, társasággal - nyilván a pasival a legjobb nézni, de ha kiesik se pislogok hoppon maradva.


4) apa kezdődik - kánikula on, se a melóban, se az albiban nincs már levegő. sebaj, idén is lehet csillagokat bámulni a pingpongasztalon heverve. sajna nem leszek már egyedül, így otthoni pucérkodás kilőve, cserébe többet látom cukit. 


5) felvettem a fonalat egészségügy vonalon. tavasszal ugrottam neki, csak aztán ugye a krach. kikértem újra a teljes laborra a beutalót, elküldtek tüdőszűrésre, ajánlottak bőrgyógyászt,
három hét múlva nőgyógy.
végre bejelentkeztem Zuglóban.
sőt, kiderült, hogy három sztk-ba is mehetek, ha kell, elkényeztet az élet.


6) felvettem a kacsás ruhámat és váratlan sikert aratott. hagyján, milyen sokan megdicsértek benne (és a csinos szót használták főleg, nem az aranyost, ennyit a pasi nemtetszéséről), 
de csomó pasi szégyentelenül meg is gusztált, a főnököm pedig leállt flörtölni velem. izé. (egósimogatás, nyilván.)


7) valamiért sorra qrvahosszú posztokat írok.



*utálom, hogy azt mondják: a férfiak folyton szexet akarnak, többször, mint a nők és ez macera - közben meg nekem még nem akadt dolgom olyannal, aki számomra elégszer akarta volna. vagy peches vagyok vagy elrontok valamit - nimfomán az tutkó nem -, 
de könyörgöm, ilyen fiatal és csinos már nem leszek - most kéne a legaktívabbnak lennem, és az istennek nem akar összejönni.
vagy harminc fölött senkitől ne várjam, hogy 2-3 naponta, minimum? (az első években többet, jóval többet... khm.)
vagy csak az a baj, hogy egyik se szeretett viszont?
vagy most mégis mi?
életem tragédiája.

10 megjegyzés:

  1. Azert a hpv-nek jarj utana h hogy is van, mert az nem jatek. Az egy virusfertozes es lehet osszefugges kozte es laphám-rák kialakulása között. De mondjuk ha "csak" gyulladast v szemolcsot okoz, az is eleg kellemetlen.
    Es nem, nem a padrol lehet osszeszedni hanem dugassal, vmelyik faszid hozta a volt noitol. Sad but true, en is kaptam a volt ferjemtol bucsuajiba. Ha vmiert, hat ezert konkretan meg akartam olni a felelotlen faszt, sztem egy masik ember egeszsegevel baszakodni a legeslegalja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképp, csak ez nagyon friss infó, és az orvos kb nem mondott rá neki semmit, csak h ó,bárhol, akár wellnessezés közben is össze lehet szedni, nem kell hozzá nemi érintkezés, kenegesse, eltűnik.

      szóval akkor ne várjam ki mit mond a nőgyógyi? mer' lövésem sincs, mit kell ilyenkor csinálni.

      Törlés
  2. Milyenje van.Olyan szemölcsös?
    Nekem volt hozzá szerencsén.A páromnak meg nem.Pedig nem léptem félre,a frász tudja honnan szedtem.Ha az van,akkor leírom ennek mi a menete a női oldalon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mondjuk nem tudom, mire fel a szmájli, nyilván gecire kivagyok ettől az egésztől.

      Törlés
  3. Na,szóval sajna dokihoz mindenképpen menned kell.Nem tudom te találtál-e magadon pici pöttyöket.Ez amúgy szemölcs.Van kint is és sajnos bent is.Nekem még a méhnyakon is volt.2 lehetőség van ha elkaptad.Van rá ecsetelő.Amivel sajnos te magadnak csak kivül tudod kenni.Az én dokim rendes volt,2 naponta mentem hozzá oda ahol éppen rendelt vagy ügyeletben volt.Vittem az ecsetelőt ő meg a bent lévőket kente.Kizárólag a szemölcsre szabad kenni mert mar mint az állat.Na ha ez nem használ,akkor van a 2-es verzió.Műtétileg távolítják el.Na nem nagyműtét,csak leégetik.Én eddig nem jutottam el.Szóval ez a Hpv jobbik verziója,kezelhető csak macerás.Magától nem fog elmúlni,szóval hétfőn kérj időpontot nőgyógyászhoz. És semmi maradandót nem okoz,szóval nem kell legalább ezen izgulni.Sok sikert...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. időpontom már van.
      ez nem úgy van akkor, h bizti elkaptam, csak max tünetmentes?

      am az ecsetelőt azt mondták, le kell mosni x idő múlva, szal elhiszem, h durva cucc. :O

      rajtam eddig nincs semmi, de parázok, hogy még lehet.


      annyira nem hiányzott ez most.

      Törlés
  4. A HPV-nem sok fajtája van.Van olyan aminek semmi tünete nincs,azért veszélyes.Ez a szemölcsös nem olyan.Elég látványos ha megkptad.Simán lehet,hogy nem kaptad el.

    VálaszTörlés
  5. Na,szóval sajna dokihoz mindenképpen menned kell.Nem tudom te találtál-e magadon pici pöttyöket.Ez amúgy szemölcs.Van kint is és sajnos bent is.Nekem még a méhnyakon is volt.2 lehetőség van ha elkaptad.Van rá ecsetelő.Amivel sajnos te magadnak csak kivül tudod kenni.Az én dokim rendes volt,2 naponta mentem hozzá oda ahol éppen rendelt vagy ügyeletben volt.Vittem az ecsetelőt ő meg a bent lévőket kente.Kizárólag a szemölcsre szabad kenni mert mar mint az állat.Na ha ez nem használ,akkor van a 2-es verzió.Műtétileg távolítják el.Na nem nagyműtét,csak leégetik.Én eddig nem jutottam el.Szóval ez a Hpv jobbik verziója,kezelhető csak macerás.Magától nem fog elmúlni,szóval hétfőn kérj időpontot nőgyógyászhoz. És semmi maradandót nem okoz,szóval nem kell legalább ezen izgulni.Sok sikert...

    VálaszTörlés
  6. Ja,egy ilyen soha nem hiányzik.;D

    VálaszTörlés