2016. március 7., hétfő

az a furi állat ollókkal meg páncéllal meg...

apám sztorija folyamatban van, egyelőre az a technikám, hogy nem vagyok hajlandó többet a legjobb forgatókönyvön kívül másra gondolni. természetesen a sírásban, az üvölteni akarásban vastagon benne volt, legyen elég ennyi, kedves univerzum, az ijedtséget, a félelmet azóta bedobozoltam és polcra tettem, bocs.


ó, és az unokatesóm, akiért annyira kellett szorítani tavaly, egész jól néz már ki, és nemsokára megnősül.

5 megjegyzés:

  1. Apunál 5< éve diagnosztizáltak melanómát, nem a jóindulatú fajtából. Nem akarta sem megműttetni, sem egyéb orvosi kezelést....(nehéz volt, de tiszteletben tartottuk a döntését) Viszont életmódot váltott, letette a cigit, a cukrot, a kávé helyett zöldteát iszik, cékla meg mindenféle zöldségturmixokat, és egyéb étrendkiegészítőket váltakozva használ(ezüst kolloid, halolaj,ganoderma stb). Eddig köszöni szépen jól van. Úgy tűnik az esztétikai része is megoldódni látszik speckó olajjal. Szóval ne rögtön a legrosszabbra gondolj.Remélem meg fog oldódni,és jól lesz Apud.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, remélem, a tiéd is <3

      apukámnak biztos h leműtik, csak az a kérdés, megússza-e ennyivel. bízunk benne, h nincs áttét.

      engem főleg az ijesztett meg, h egyből tudtam, melyik anyajegy a bűnös, és bevillant, h pár éve javasoltam is, h nézesse meg. (itt az időn van a hangsúly, nem azon, h én, v h megmondtam.)

      a pasim már átesett ezen, és azóta jól van (kopp-kopp), ebbe kapaszkodik a család.

      Törlés
    2. bár mi tutira képtelenek lettünk volna elfogadni egy ilyen döntést, az én apám eleve nagyon egészségtudatos, meg hisz a mindenféle természetgyógyász izékben, a gyógynövény gyűjtés a hobbija, és pl rámszólt a bérescseppért, mert az szintetikus - de hogy ne engedje leszedni? mikor ez az egyetlen ismert gyógymód? hát sztem a fülénél fogva rángatnánk el az orvoshoz... (nem apukádat akarom leszólni, csak én a modern orvoslásban hiszek általában.)

      Törlés
  2. Le kell szedni, ez nem kerdes, ugyan van olyan hogy az immunrendszer felveszi vele a harcot es regeresszioba a fordul, de kar kockaztatni. Ha idoben lekerul, nem lesz konzekvencia, de ha nem, az eleg rusnya tud lenni kesobb.biztosat, hogy mennyire vastag es van e attet, a szovettan tud majd mondani. Ha van attet, de nyirokcsomoban, akkor kimutik az erintett nyirokcsomokat is-baratnomnek ilyen mutete volt par honapja.Azota tok jol van, 3 havonta jar kontrollra.Szurkolok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ú de jó, h erről a részről is lett infó, köszi!

      Törlés