2015. december 18., péntek

én még soha

volt egy klassz kis szerdai tali mindenféle bloggerlányokkal pillának hála, molnárilonkánál még fotók is vannak... (nekem félig látszik a fél kezem, világhír.)

nyilván úgy mentem, hogy kicsit izgultam, mégis csak munkanap, ha húzósabb, egy zöldség első benyomását hozom utána... zöldség állapotban nem szeretek emberek közé menni. (ellenben szoktam, nyilván, remek menjünk random kocsmázni meg mittudomén ötleteket szül. mármint az állapot. én, köszönöm, még messze vagyok eme nemes tevékenységtől. tudom, tudom, ideje volna már kiteljesednem... de nem, bocsi.)

meg egyszer, még régen, véletlenül sikerült irl ismeretségbe kerülni az akkori legkedvencebb bloggeremmel - és kiderült, hogy baromira nem vagyunk kompatibilisek. óriási csalódás volt, hiába tudtam fejben, hogy ez semmit nem jelent, később már nem volt ugyanaz olvasni... szóval már csak ezért is volt bennem némi félsz, ahogy közeledett az időpont. a bloggerek is csak emberek, persze, meg többek, mások, mint amit a blogból látni, mégis.

hát mi van, ha rosszul sül el?
semmi, közben meg jajj, dehogyisnem.
sose mentem el ilyen talikra korábban. most meg tök egyértelmű volt. 

két olyan ember is ült ott, akiket szintén ismerek a világháló különböző zugaiból, csak marhára nem számítottam rájuk. és hát ne tudjátok meg... teljesen zavarba ejtő volt, hogy ők is láttak engem, meg nem kezdett el ismétlődni a kép, mint a gifeknél... 

akit meg egyáltalán nem ismertem, vele tuti ismerjük egymást élőben. persze nem jöttünk rá, honnan meg egyáltalán, de egymástól függetlenül megvolt az érzés, very vicces.


szerencsére mindenki szimpatikus volt, sőt, kifejezetten a hé, veletek máskor is, nagyjából bármit érzéssel jöttem el...



ja, nem, mert hogy alaposan becsiccentettem, így főleg a basszus, holnap tuti másnapos leszek érzéssel jöttem el, de hát ki gondolta, hogy az egy bort iszom, slussz a harmadik kortynál mindenmindegy-re vált? sokkal jobban jártam volna, ha ezt a pénzt inkább kajára költöm - direkt nem vacsoráztam, mert az sok pénzbe kerül. de ahhoz ugye kellett volna tudnom, hogy ennyi pénzt el fogok inni. 
asszem ideje volna újrafogalmaznom az ezzel kapcsolatos szabályaimat, meg amúgy a sok pénz fogalmát is.

ennyit a zöldség állapot szépségeiről, meg arról, mennyire bírom a bármilyen alkoholt mostanában.


szóval csajok, örültem nektek! #smiley

3 megjegyzés:

  1. Van egy csomó kép, amiket teljesen látszol:), küldök linket, ahol elérheted őket, ha valahogy tudok privátban. email, mondjuk? vagy fb?

    VálaszTörlés