2015. július 28., kedd

archív - júli22, szerda: tűzgyújtási tilalom

ahogy azt ti is láthattátok, nagyon-nagyon megijesztett ez a "lehet hogy lesz valami" helyzet, és részben ezért, részben a pillangócsináló (a.k.a. kváziszerető) miatt igyekeztem kiprovokálni a szexet, derüljön már ki, hogy csak feleslegesen lelkesedek-e, tudniillik  csak az udvarlástól pedig nincs is benne több, és legyen már valami, amin a másik nem tud folyvást "áttörni".
ezt persze így utólag látom, menet közben csak éreztem és próbáltam nem csinálni...

hiába.
emberünk sincs fából, meg is lepte, hogy kettesben vagyunk, így az első, előre beígért* (és ezért zavarba ejtő) csókból elég hamar (konkrétan egy közbeiktatott cigi után) minden lett.
(annak a kanapénak nem szabad senkit a közelébe engedni...)

jó, jó, ő többször is próbált úriember lenni, én voltam, akit már nem lehetett visszatartani...


egyrészt hűha. azt hittem, majd lesz egy kör óvatoskodó bénázás meg hasonlók... helyette viszont agyam eldobom, mennyire... így elsőre. ilyen velem még nem volt... egyből a top3-ban**, gratulálok magamnak, hogy így beleszaladtam (biztos nem passzolunk az ágyban... hogyne...), és még csak nem is csajozógép, hát mi lenne akkor...


másrészt bánom, hogy siettettem, még nem lett volna itt az ideje. most elvágtam azt az építkezős-közeledős izgalmat, amit a  jajj, véletlenül hozzámért meg a  jajj, mikor csókol már meg gerjesztett, amikor képes a világ végére is utánam jönni, csak hogy láthasson.


és ma még nem keresett***.
hm-hm.





fontos lábjegyzeteink:
* ha beszél róla, ahelyett, hogy lassan úgy alakítaná a helyzetet és simán megtenné, az elég kiábrándító, nem? mintha a lovag felkelne a kanapéról és közölné, hogy "most majd meg fogom kérni a kezedet", és úgy menne ki a gyűrűért és térdelne le... basszus, ez kicsit kiheréli azért... ilyet nem csak puhapöcsök szoktak?

** ami eddig top2 volt. kategóriáim, ha jobban belegondolok: a hűhaténylegazta, az elmegy meg a szar, szóval nincs ez túlspilázva...

*** vajon most elrontottam? vajon mennyire? de ha valakivel amúgy is minden sokkal gyorsabban történik, vajon bűn-e, ha egyszer annyira akartam?
persze tudom, hogy fog írni, mert ő olyan, de mikor?! vááá, inkább lerágom a kezem, minthogy ráüzenjek... de reggel óta tűkön ülök... íííírjon mááár...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése