2018. október 16., kedd

meg ilyenek

glamour napok pipa, anyagi csőd pipa, kipróbáltam a netes vásárlást (pedig idáig erős kétségeim voltak, biztonságos-e), máris illatos a hajam és pihepuha a bőröm, maradjon ez a tendencia.

nemsoká lesz unokaöcsi-keresztelő (vidéken), meg a pasigyereke tervezett első hozzánklátogatása (értelemszerűen nemvidéken),
előbbire nagyjából összeálltak a dolgok,
utóbbihoz továbbra is reménytelennek tetszik a pakolászás, de egészen kész lesz, muszáj neki.
pl most is pakoltunk azért.

voltunk továbbá sétálni a gyönyörű időben párszor, meg a pasi megmutatott pár nekemúj részt a kerületben, meg együtt is fedeztünk fel... (piacot, parkot, éttermet...)

hintáztam is.

kigyulladt a szemközti ház. (egy kicsit.) mi pont kint voltunk pont akkor, csak háttal álltunk neki, míg meg nem érkeztek a tűzoltók.  mert mi a felújítást néztük. (mi vicces már...) utána viszont a pasi rìltájm szakértette végig, romantika a köbön.

le kellett tiltatnom a bankkártyámat, mert épp az àgyonfekve filmeztünk a pasival, amikor sms jött róla, hogy sikertelen a vásárlásom a jegyponthun. azonnal táska-kártya csekk (ott voltak, ahova 24 órával korábban leraktam őket a szoba sarkába), mert sajna sose akartam azon az oldalon semmitse venni, sőt, aznap máshol se. (vagy mégse biztonságos a netes vásárlás, vagy valaki félreütött valamit.) fck.

láttunk egy beteg filmet, ami ráadásul sz.r is volt, csak ezt a végéig titkolta, mire másnap láttunk egy mégbetegebbet, ami ugyan zseniális, de überbrutáldurva, szóval az elmúlt két este sikerült teljesen kiakasztani magunkat, jóég.

lecsúsztunk az arckiállításról, annyira meg akartuk pedig nézni, úgyhogy ezen is ki vagyunk akadva.

a szigetelős emberek viszont megoldották a tavaly az ablakosok által hátrahagyott hibát.

egész jól tudok már idegen emberekkel az ablakban tenni-venni otthon, még a végén hiányozni fognak.

pms-em van.

mindjárt megnyitjuk a smoothie-szezont.


ilyenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése