2018. szeptember 29., szombat

úgy vicces, hogy nem vicces

sokáig kenyérlángost reggeliztem a melóban, aztán ráuntam, hónapokra. ma valamiért mégis gondoltam venni egyet - és hàt méltatlankodtam is, hogy lement a színvonal /pont kifogtam egy pocsék sütést, mert nem volt se íze, se bűze.
muszáj voltam felbontani egy kis mekis tasakos sót.
örülök, hogy tartok a benti szekrényemben, a tegnapi kuszkuszhoz is jól jött kiigazìtani, hiába mondta a pasi előkóstolóként, hogy remek lett.
tényleg hasznos találmány, cukinak is mindig volt a táskájában, asszem, tőle is jött az ihlet...

csak épp, mikor az előbb megéheztem soronkívűl, és beleettem a vésztartalék kiflibe, szaladt fel a szemöldököm: nemár, hogy ennyire nem szerelmes a ... ó, wait, azt egy màsik pékségben vettem!

miamanó.


pillogtam rendesen, mire összesakkoztam, hogy "a kezdeti használat után átmeneti ízérzészavar és égető érzés keletkezhet a nyelven", ami elvileg el fog múlni (hálisten).

kedves corsodyl...

(jó ég, mi lehet ebben! és igen, a nyelvem is mindig ég.)



nagyon para élmény amúgy (szinte) nem érezni a sós ízt! szerintem inkább ne próbáljátok ki, csak ha már elkerülhetetlen. 
meg más olvasni, és más, amikor tényleg megvalósul. (gondolta a fene.)

2 megjegyzés:

  1. úristen akkor ezek szerint ezért nem érzem rendesen a sós ízeket egy ideje???? tényleg így kell megtudnom? :O mit csodálkoztam már rajta, hogy én voltam mindig az, akinek minden túl sós volt, most meg semmi. hát megérte felkelni ma :D

    VálaszTörlés