2017. március 30., csütörtök

meg közben zajlik az élet

1) kiderült, hogy egyes orvosoknak nincs érzéke az irodalomhoz - tudniillik nem vágják, mi az a hasonlat.
de hogy így nyilvánvaló hasonlatokat értenek teljesen félre és szószerint, és még a kezelőlapra is képesek ráírni, teljesen wtf értelmezésben.
(sőt, totál kiforgatva-kifacsarva, olyasmiket, amiket közelítőleg se mondtam. igazából most van egy lapom, aminek néhány részével stand-up estre is nevezhetnék, annyira. nagyon nevetnék, ha nem lenne inkább ijesztő.)



2) kiderült, hogy ha valahol a házban elcsesződik valami, azt mi szuperül meg tudjuk kapni.
szegény cuki szembesült először vele, egy végiggürizett hét után, zh-ra tanulva, holtfáradtan, a trutymákkal elöntött konyhánkban.
zavar támadt az erőben, felnyomta hozzánk a szennyezett vizet, ami szétnyomta a mosogatólefolyó illesztéseit és orrán-száján ömlött, bónuszként a tálcákba is felbugyogva.
órákon át, alvás és tanulás helyetti mókànak, éjjel meg hajnalban.
mi meg újcsajjal kaptuk az értelmezhetetlen, kétségbeesett üzeneteket, hogy wtf-wtf, mitörténik, csináltunk-e valamit, mi legyen.

persze jó, hogy ha már valaki egyedül kapta meg, pont cuki volt, mégiscsak ő a férfi a háznál, azaz a legtalpraesettebb és -gyakorlatiasabb. de most még ő is pánikolt.

a konyhánkban napok óta hadiállapot van, az előszobapadló is fullon cuccokkal, mert senki nem ért rá.
cuki ne vegyen benne részt, nem lenne fair, újcsaj tegnap dolgozott vele, míg én az orvosokat jártam, ami maradt, az már mind engem vár.

de sok kedvem van hozzá... ejj.
a hét szava: domestos.

még a kvfőző is elesett, kollektíve a pékségből hordtuk, annyira.



3) kaptam random meglepit pillától, olyan igazi awww-élménynek, mert beugrott neki ez, mikor meglátta. mutatom:


(ja, az a randa sárga, az almafröccs, csak egy tévedés miatt szűrt almaléből, ami nem túl finom, bár hidratál. szűretlenből szokás, az viszont mennyei.)



4) ezeket most csak gyorsban bepötyögtem, míg gyűjtöttem a lelkierőt, kommenteket, blogokat még mindig csak olvasok. nehezemre esik felszívni magam. (higyjétek el, én láttam a konyhánkat. meg amúgy is.)

2 megjegyzés:

  1. én kizárólag szűrt almaléből szoktam almafröccsöt csinálni, épp olyan gyönyörű aranysárga, mint a sör - nekem nagyon bizarr kinézetűnek hangzik szűretlenből

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úgy tűnik, ízlések és pofonok :)

      mondjuk én ha tehetem, mindig a fröccsöt választom sör helyett, úh az asszociációt sem tudom átérezni :D
      a szűretlen olyan szép telt citromosabb sárga, és egyáltalán nem darabos v furi, csak nagyon másízű.

      Törlés