2016. október 8., szombat

update

az a nagyon furi állapot van, mikor kezd lecsapódni, mi történt. hogy wow és hogy tényleg? és hogy komolyan kint volt nálam egy mentő, amit én hívtam és itt mászkált két vadidegen és csináltak ekg-t és látták a pucér cicimet és olyan szarul voltam, hogy azt se tudom, köszöntem-e nekik meg egyáltalán, ezt hogy illik csinálni és az egész olyan milyenmár és összevéreztük a nadrágom meg a lepedőt is meg kábé alig vártam, hogy beszúrják az infúziót, hátha az segít, pedig félek a tűtől? és az egész egy abszurd, ködös valami...

(amúgy nekem az ügyelet mondta, hogy ha rosszabb lesz, hívjak mentőt, hiába alázott le utána a mentősdiszpécser, hogy max az ügyeletet fogja kiküldeni, de úgy, hogy végül zokogva tettem rá a kagylót, hogy okcső, akkor megoldom, csak hagyjon már... és azért nem mondanám magam egy hisztis túlreagálós picsának, mert eddig össz egyszer hívtam fel az ügyeletet életemben, akkor utána a pasi kézenfogott és be is sétált velem, bár én nem akartam, és ők ki is hívták a mentőt, bár azt se akartam - és akkor ki is derült, hogy vakbélgyuszim van és meg is műtöttek és qrvára nem számított, hogy mit akartam.
szóval ha én az ügyeletet hívom, már nagyon be vagyok szarva, hogy mi van, és nem, nem az volt a terv, hogy mostantól a mentő kihívkodása lesz a hobbim, amit meg aztán tényleg sosenem csináltam még.
de baromi jó volt átélni, hogy tőle akár meg is halhatnék itt kábé, mert tutkó csak az a baj, hogy megfájdult a fejem és nem vettem be rá időben fejfájáscsillapítót és front van.

az, hogy ezek után mégis a mentő jött és nem az ügyelet, már le se esett, csak a végére, mert már tökre nem voltam képben. ez nem hasonlított semmilyen általam ismert rosszullétre, pedig rutinom van leesett vércukorral-vérnyomással, másnapossággal, túldohányzással, túlkvzással, pánikrohammal, sztenderd nyavalyákkal... hát nem esett jól, annyi szent.)

szóval tényleg? de tényleg, komolyan, ez megtörtént? hát de hogy?

7 megjegyzés:

  1. Azért most már jobban vagy ugye? vagyis így éjszaka előtt már rendben vagy?
    Félelmetes lehetett, nagyon sajnálom, h ilyeneken mentél keresztül egyedül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, köszönöm.
      hirtelen jött, és még le se folyt teljesen a lötyi, már el is múlt.

      ill hát egy tök kezelhető kellemetlen kimerült rossz közérzet van csak.

      az ijedtség meg a zavar az sokkal lassabban múlik...

      Törlés
  2. Jesszusom...sajnálom!
    Remélem tényleg jobban vagy.
    Mondjuk azert az eleg nagy szerencse, hogy tudtal mentot hivni...
    Korhazba nem akartak bevinni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, mondták is, h az 8-10 óra felesleges várakozás lenne szal ha akarom, bevisznek de nem javasolják. jobban lettem, nem akartam, nagy baj nem volt, vérnyomás, cukor, ekg rendben volt

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Tejóég, ez nagyon durva, úgy sajnálom! :(
    Remélem már jobban vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eléggé megijedtem, de azóta jobban figyelek és oké, köszönöm

      Törlés