2016. szeptember 12., hétfő

jó, nem is

senkit nem fogok megölni egy cigiért...

a reggeli kávéimat még remekül végigcsináltam nélküle, csomó dohányzó kolega közt. (jó lesz ez.)
mikor elment a netem és az ügyfélszolgálaton azt mondták, ezmegez, ha nem (és nem), váltsak 3Gre (úgy sem), és még nem volt 7 óra, már kicsit rezgett a léc.

de aztán, miután

1) a wificske (mert wifinek azért nem nevezném továbbra sem) elárulta nekem, hogy a határozott idejű szerződést 5 évig bármennyit hosszabbítgathatják, és ha lejár és nem akarnak újat, akkor így jártam, semmi "automatikusan átmegy határozatlanba, ha továbbra is bejársz" meg amikkel még biztatgattak itt.... (mert hogy ha utánanéznék végre, akkor lenne a kezemben aduász, csak rajtam múlik, hogy ezt megtehetik velem, stb... aha.)

2) a családi csopiba elkezdtek jönni az agyrém kiosztós üzik (nagyot csalódtam bennetek, rosszindulatúak vagytok, hasonlók), amire hugomnak az volt a válasza, hogy ő nem is rosszindulatú, csak én (köszike, tényleg), és mind hibáztunk (mivan?! miért is?) és stb,
akkor elszállt a rendszer.

egy darabig még bírtam, viszont akkora mumus ez a stresszdohányzós szokás, hogy végül ki lettem zavarva dohányboltba. én. aki ha pisilni megy is szájhúzást kap. (arcom.)

ez a családi, tesós basz amúgy az anyám-féle telefonok folytatása, szombaton kezdődött és rettentő elszomorító.
majd lesz róla rendesposzt, de most fullra jár a meló...

ja, és az esküvőt még jobban várom, mert a dolgok jelen állása szerint beteg is leszek még (lassan jön ki rajtam, de biztosan, lehet, nem is a cigi, mert mintha felfázás is lenne, vagy tán cukiéktól nyaltam be valamit...) meg mostmár a hugaimmal se biztos, hogy beszélőviszonyban leszünk - mekkora buli van kilátásban!

mivel a főnök azt mondta, nem ígér semmit a szerződéshosszabbításról, és ezt azóta is tartja, lehet, hogy addigra már munkanélküli is leszek. vagy nem, csak szimplán nem engednek el.

izgalmak. mindenhol izgalmak...

(de hogy jót is írjak: tényleg mindent megcsináltam tegnap. q...lassan, durván az alvás rovására, de mérlegeltem és muszáj volt.)

szimpla hétfői agyfasz, de a yolóka után fáj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése