2016. augusztus 24., szerda

ne felejtsem el

leírni majd a jó dolgokat is! azért nem írtam, mert épp csináltam őket: volt kirándulás, strandolás, Clarával ismerkedés, városban lófrálás, kocsikázás, a pasi anyukájával találkozás, ittalvás, ottalvás, rétessütés, pasival főzőcskézés, régi ismerőssel bandázás, elhajlós este, másnapos-haldoklós dolgozás, ügyesen evős napok, mozik, fagyik, kávék ....

mindenféle szuper, kalandozós élmény. átmenetileg összekavartunk a pasival (na jó, már vagy három hete tart megint, inkább ne mondjatok rá semmit, jó?), közben flörtöltem mással is, ami nagyon megtámogatta az egómat, váratlan és megdöbbentő volt felidézni a közös múltat, főleg, hogy mennyire részletesen emlékszik... (meg arra jutottam, hogy úgy egészében én baromira nem állok készen egy normális kapcsolatra, hiába vágyom rá, kell még foglalkozni magammal ebből a szempontból is sokat... ezt még a pasi újbóli felbukkanása előtt fogalmaztam meg, és nézem őt, nézem magam, nézek magam körül másokat, és jujj... majd erről is úgyis írok...)

meg hogy bár halálra rémültem az éjszakai hívástól és az apukám fertőzést kapott, és most pl kétszer akkora az egyik lába, mint a másik, hiszek benne, hogy meggyógyul.

mittomén, rengeteg dolog történt, gyors egymásutánban és nagyon fontos lenne, hogy le is írjam őket. szóval majd kifejtem. majd.

(most el kell mennem szétnézni bizonyos boltokban... most.)

ott tartok, hogy még másokkal kommunikálni se volt alkalmam rendesen, pedig akarnék, lenne mit, de hát mindig épp nyakig merülök az aktualitásban... mehh. majd utàna megint jön a nyugis, uncsibb rész úgyis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése