2016. július 12., kedd

eső ellen köpönyeg

nézem ezt a hülye időjárás-előrejelzést, és egyszerűen nem tudom eldönteni, most akkor hogy kell majd öltözni a héten. mára iszonyat kánikulát mondtak, ahhoz képest egész jó volt, nem is haldokoltam. holnap elvileg még meleg, lehet rövidben menni, de mi van, ha korábban ideér a front és hazafele mégis fázom? holnapután megint hosszúgatya, pulcsi, és úgy is vacogni fogok reggel?

mindenféle tartalékruhákal járok, múlthéten is végig hurcibásztam a rövidgatyám, aztán nem is kellett... fázni utálok, de hosszúgatya-pulcsi kombót cipelni se akkora élvezet, főleg, mikor a szokásosnál több cuccot igényel a neszeszerem is. (pedig már pasim sincs, hogy ottalvósra pakoljak.)

lassan én is rendszeresítek egy banyatankot a melóbajáráshoz, mint az egyik férfikolegám. (mondjuk ő simán bevállalja mellé a fehér teniszzoknit is, sportcipővel - eddig azt hittem, nem az én szintem... de kitudja.)

ti nem szoktatok lukra futni ezzel a "hogy öltözzek" dologgal?

2 megjegyzés:

  1. Ezt valahogy átérzem. Iszonyú sokat jövök-megyek, mindig vergődöm, hogy mit vigyek magammal. Nálam a cipő téma a kényes, hogy elég-e a nyári szandál, de esőt mondanak, akkor inkább sport cipő, de ahhoz nem passzol a szoknyám stb.
    Nem tudom, hogy mások hogy oldják meg okosan az ilyeneket :D
    Nálam egy viszonylag nagyobb táska hozta a megoldást, amibe okosan csomagolva egészen jól elfértem.:D

    VálaszTörlés
  2. hát én se tudom... így is felét otthon hagyom általában annak, amit vinnék... :D

    VálaszTörlés