2016. június 5., vasárnap

az kémiáról

egyben megvan a válasz is: ex-semmiség is hasonlít, még ha látszólag oly különböző is... háromból három, ha már tudom, mit nézzek rajtuk. szóval hogy igen, konkrétan egy arcvonásmixre bukom.
ugyanitt egyből beugrott, hogy az ő exe megintcsak ugyanazzal a vasalóforma arcéllel rendelkezett, mint én, nem is értem, hogy felejthettem el.

a matek szerint a tűzoltófiúnak is én vagyok az esete. háromból három nálam, háromból kettő náluk,

folytassuk a logikai sort.
vagy pont nála már átfordul a képlet, mert pont annyira különbözik?

szerintem a kémia több, mint egy helyes pofi, két csinos mell meg egy jó popsi. a kémia az a megmagyarázhatatlan varázslat, hogy valaki képbe kerülhet, mint zsigyeri vágyaink tárgya, és van értelme megismerkedni vele.
vajon ez csak az alap, aztán simán kiderülhet, hogy a másik egy kitérdekel?
vagy van ennek egyéb jelentősége is?
vajon tényleg nincs értelme mással ismerkedni, bármennyire klappolna is az ésszel fontos egyéb?
vagy a kémia egy pasinál nem számít így, csak én gondolom?
felülírható-e fejjel?

és nőknél?

most ez számít egyáltalán vagy csupán egy plusz, ami szerencse kérdése és én dimenzionálom túl?
lehet jószex olyannal is, aki nem hasonlít? véletlen ez az általam wtfnek tartott most felfedezett mintázat?

ha meg nem, akkor ez annyit tesz: eleve behatárolt, kihez fogok vonzódni, függetlenül attól, milyen ember? vagy erre van a randizás? hogy mielőtt elveszted az eszed, nézd meg, van-e értelme? és reménykedj, hogy egyszer egy olyanba is belefutsz, aki emberileg is megfelel? de és ha nem? kémia olyan kevesekkel van, és olyan sok a gyagyás...


a kémia jelenleg az én olvasatomban sajnos nagyon leszűkíti az egyáltalán szóba jöhetők körét - hogy a fene essen belé, nem? vagy?




(ma nagyon határozott vagyok, úgy érzem...)

2 megjegyzés:

  1. A kémia, az egy kurva, kérlek. :-) Olyan, ami köztem meg Simon között van. Még virtuálisan is. Nem akarod, nem alakítod, egyszerűen van. Aztán persze lehet, hogy sehova nem vezet, sőt, sok esetben kifejezetten nem előre visz, hanem hátra, de attól még van. :-)

    VálaszTörlés