2016. március 14., hétfő

sztorizgassunk is azért (random)

van egy igen partiképes unokatesóm, elég helyes pasi, házias is, remek egzisztenciával, állással, kilátásokkal... nem ragoznám. azért ment tönkre az előző kapcsolata, mert ő családot akart, a csaj meg nem. na és ez a srác később tinderezni kezdett, mondván, nincs terep élőben ismerkedni. és egy hónapon belül megtalálták egymást a mostmár menyasszonyával, és nagyon cukik...
ha nem tudnám, nem hinném el...

a gyakori kérdésekkel szórakoztatom magam. elég tanulságos is, remek terep szembesülni vele, mennyiféle tapasztalat és vélemény van ugyanabban a kérdésben... csak nehéz abbahagyni.

megint elcsíptem egy jó fitnessbérlet akciót, csak valahogy elfelejtettem újságolni.

a nagymamám egy vasárnapi ebédnél a semmiből feltette a kérdést: aki körül van metélve, annak nagyobb is? nyilván az orrunkon jött ki a leves, de aww? (a mama kilencvenen felül van, ès mégis.)

ja, meg kitartóan állítja, hogy szokott pornót nézni és nagyon szereti. (amúgy a szappanoperákra gondol, bizonytalan, hogy rájött-e már a tévedésre és viccel, vagy azóta is komolyan gondolja, de együtt derülünk rajta...)

nem tudom, nektek milyenek a családi ebédek, de nálunk minden alkalommal szóbakerül valamilyen testnedv. na jó, legtöbbször sorra vesszük őket. nincs ebéd verbális gusztustalankodás nélkül.

múltkor végre volt alkalmam jobban körbenézni a munkahelyemen, és megtudtam egy csomó hasznos információt, például hogy mely padokon szoktak sutyiban szexualizálni a népek nyaranta és hova járnak dolgukat végezni a férfi, hova a női elemek. (meg ennél jobbakat is, de az már nem publikus.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése