2015. március 28., szombat

az én zeném üvölt

azt elfelejtettem említeni, hogy össze-vissza óvatoskodtam, meg lopakodtam, hogy ne keltsek fel senkit, míg végül rájöttem, hogy tök magam vagyok itthon... (a kommunikáción lehet dolgoznunk kéne...)



és egyből az jutott eszembe, és azóta is, egész álló nap arra gondolok, mi mindent lehetne itt csinálni egy férfival - így, cenzúrakényszer nélkül. (hangok. hangok!!)
(mások ezt hogy oldják meg? lakótársakkal, szobatársakkal? ahh, rémálom.)

valaki nyugtasson meg, hogy csak a sok rosé utóhatása, meg az összezavarodásé. 
mert én még egy hetet nem bírok ki íííííígy. ez mi?!

hja. barátnőm pasizik. már a tindernél tart konkrétan. javasolta a vigaszfaszt, de én nem akarom. pedig tényleg ott tartok, hogy bárki szimpatikus vihetne, csak ne akarjon előtte hosszabban ismerkedni.. 

közben meg, őszintén, két férfit tudnék elképzelni jelenleg utólagos undor és szégyen nélkül. (háhá, figyelitek a csavart? kettőt.)
az egyikkel nem akarok, a másikkal nem szabad, szóval mr.szintebárki rövidúton leredukálódott mr.senkire.

most épp nem tudom, mit csináljak, én már nem is emlékeztem, hogy ez ilyen kínzó és jelentős. minden történés, aggódás, tevékenység mellett ott van a fejemben (és ha még csak ott lenne), egyszerűen nem tudok nem gondolni a szexre, még akkor sem, ha közben épp a főnökömmel egyeztetek határidőt vagy anyámnak rinyálok, hogy a régi mosógépet jobban szerettem.
leköthetném mással az energiáimat, de lássuk be: ezek elég speciális energiák, elég erős érzelmi töltettel, amit egy jó futás sem vezethet le. (pláne hogy utálok futni.)
és bár egy kapcsolatban simán nemet mondok a holtfáradtság miatt, most túlmennék minden határon, simán.

vagy ez arról szól, hogy lélek, bújás, ego, biztonságérzet, mindenrohadthiányom? ezek manifesztálódnak? akkor inkább maradjunk meg a csak-sírásnál. és úgyse segítene, igaz?


#abszolútfirstworldproblem 
#jajjdeezígyrémes
#inkábbmégisbőgnikéne





(lábjegyzet: a barátnőm nem kurválkodik, félreértés ne essék. a másik kívánatos férfiemberrel pedig csak bolondító kémia van, más sose működne, tehát nem akarok utó"liánozni" vele se, mással se.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése