2015. január 6., kedd

ja, meg

új csaj költözött a felső lakásba, bemutatkozásképp ő is eláztatott a mosógéppel, mint a régi. érdekes hagyományaink vannak. (az amerikai tipusú egymásnak főzős jobban tetszene.)

és kiégett egy kocsi a ház előtti parkolóban, csak úgy. (jó, lángja nem volt, de a tűzoltók sokáig oltogatták, mire megszűnt a füst...) valakiknek nagyon rosszul indul az újév.

és ex összefenyőzte a szomszéd lábtörlőjét, a cic meg összekakizta az alomtálca kilépőszőnyegét. (volt olyan este, több is, hogy kétszer rohanhattam vele lábat mosni, meg törölgetni utána a padlót. egyszer eljutott az ágyunkig. nem részletezném.)

és sok év kihagyás után újra vonatoztam, hazahaza-vissza. kettőből egyszer késett. 20 percet. 50%, az nem egy jó arány. pedig milyen lelkes voltam... (de milyen qrva hideg volt...) viszont nem ezért hoztam fel, hanem mert teljesen valószínűtlenül lassú. komolyan, szinte csordogál, egy biciklis is simán lehagyja. mai világunkban ez a tempó fizikai fájdalomhoz hasonló diszkomfort érzetet okozott bennem. esküszöm, a villamos gyorsabb nála. hahh, elképesztő, ezt mindenkinek meg kéne néznie... igazából szuper...

és a cic legtöbbször mellém fekve alszik, és össze-vissza rosszalkodik, de aranyosan, és magyaráz, ha valamit megtiltunk neki vagy valami érdekli, és imádom, és vége-hossza nincs a sztoriknak róla, úgyhogy inkább hagyjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése