sztem jobban jársz, hogyha megcsinálod magad. pont az illatos-olajos rész marad ki sztem a gyáriból. jó alaposan megmosod, és úgy reszeled le a sajtreszelőn, hogy a fehér részek már ne kerüljenek bele.
(én amúgy kandírozni is magam szoktam, sokkal finomabb lesz.)
gondolom már nem kell, de amúgy: DM, legfelső polc. Ezekszerint te sem vagy egy zsiráf alkat, nem is értem, miért teszik 2+ méterre ezeket a kis zacskókat
sztem jobban jársz, hogyha megcsinálod magad. pont az illatos-olajos rész marad ki sztem a gyáriból.
VálaszTörlésjó alaposan megmosod, és úgy reszeled le a sajtreszelőn, hogy a fehér részek már ne kerüljenek bele.
(én amúgy kandírozni is magam szoktam, sokkal finomabb lesz.)
:D pont ezt a macerát akartam volna elkerülni... meg ahhoz kezeletlen gyümit venni, ... ahh, meglátjuk
Törlésotthoni kandírozás megint medzsik!
Nekem ez olyan, mint a krumplipüré-por:)
VálaszTörlésdefura
TörlésBioboltban vettem multkor, asszem a medi-line-ban.De en is inkabb a frisset javaslom.Ez a bio narihej botrany volt a sutiben.
VálaszTörlésRémesek a boltiak, épp a lényeg hiányzik belőlük
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésköszi
Törlésigazából én nem igazi helyett, hanem a semminél jobb szerepre szánnám,
VálaszTörlésugyanis eddig egyszerűen csak kihagytam a receptből (vagy a receptet).
eleve: kezeletlen gyümit hol kapni?
(ill kevés dolgot utálok csinálni, de citrushéjat reszelni, azt igen. ennél még a narancsfilézés is jobb)
Auchanban sztem mindig van bio cucc, az elvileg az.
TörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésgondolom már nem kell, de amúgy: DM, legfelső polc. Ezekszerint te sem vagy egy zsiráf alkat, nem is értem, miért teszik 2+ méterre ezeket a kis zacskókat
VálaszTörlés